Lirik Lagu Yowes Modaro Woro Widowati ft. Galih Wicaksono Rino ing wayah wengi Aku kelingan kowe sek mbien ngancani Susah seneng dilakoni bebarengan Tanpa terpikirkan akhire bubaran Atiku loro njobo njerone ambyar Nyawang sliramu andang nduwe gandengan Iki ati udu bahan nggo dolanan Aku trimo ngalah mugo e kowe bungah Mbokyo tulung sadaro Ojo sakpenak e dewe Kiro kiro ra tresno ora ko ngene carane Waton ninggal lungo Gandengan karo wong lio Yowes ora popo karma iseh ono Yowes modaro Opo kowe ra ngerumangsani Aku merjuangke esuk awan bengi Golek rejeki tak nggo ngeragati Mbasan kowe dadi lali sek ngancani Sepurane kangmas aku ninggal lungo Aku sadar aku wes ngelarani Aku yo pengen bahagia Jujur kesel mlarat urip rekoso Mbokyo tulung sadaro Ojo sakpenak e dewe Kiro kiro ra tresno

Lirik Lagu Yowes Modaro Woro Widowati ft. Galih Wicaksono Rino ing wayah wengi Aku kelingan kowe sek mbien ngancani Susah seneng dilakoni bebarengan Tanpa terpikirkan akhire bubaran Atiku loro njobo njerone ambyar Nyawang sliramu andang nduwe gandengan Iki ati udu bahan nggo dolanan Aku trimo ngalah mugo e kowe bungah Mbokyo tulung sadaro Ojo sakpenak e dewe Kiro kiro ra tresno ora ko ngene carane Waton ninggal lungo Gandengan karo wong lio Yowes ora popo karma iseh ono Yowes modaro Opo kowe ra ngerumangsani Aku merjuangke esuk awan bengi Golek rejeki tak nggo ngeragati Mbasan kowe dadi lali sek ngancani Sepurane kangmas aku ninggal lungo Aku sadar aku wes ngelarani Aku yo pengen bahagia Jujur kesel mlarat urip rekoso Mbokyo tulung sadaro Ojo sakpenak e dewe Kiro kiro ra tresno