Lirik Lagu Wes Tatas | Layangan Sing Tatas Tondo Tresnoku Wes Pungkas Woro Widowati  Tak eleng eleng bien tau ngomong opo Arep ngancani aku nganti tekan pungkase umurku Nanging sak iki ne koe ninggal janjine Ibarat banyu mili wes tekan segoro Cobo dadi aku kuat po atimu Meski koe sambat ora kuat Aku uwes ora pengin loro Atiku wes tenang wes tak anggep ilang Layangan seng tatas Tondo tresno ku wes pungkas Mabur duwur ngalang ngalang Yen nibo dadi kenangan Koe seng tak eman eman Ninggal ke roso kelaran Opo iki wes takdir e Aku iklas aku pasrah wes tak ngalah Cobo dadi aku kuat po atimu Mesti koe sambat ora kuat Aku uwes ora pengin loro Atiku wes tenang wes tak anggep ilang Layangan

Lirik Lagu Wes Tatas | Layangan Sing Tatas Tondo Tresnoku Wes Pungkas Woro Widowati  Tak eleng eleng bien tau ngomong opo Arep ngancani aku nganti tekan pungkase umurku Nanging sak iki ne koe ninggal janjine Ibarat banyu mili wes tekan segoro Cobo dadi aku kuat po atimu Meski koe sambat ora kuat Aku uwes ora pengin loro Atiku wes tenang wes tak anggep ilang Layangan seng tatas Tondo tresno ku wes pungkas Mabur duwur ngalang ngalang Yen nibo dadi kenangan Koe seng tak eman eman Ninggal ke roso kelaran Opo iki wes takdir e Aku iklas aku pasrah wes tak ngalah Cobo dadi aku kuat po atimu Mesti koe sambat ora kuat Aku uwes ora pengin loro Atiku wes tenang wes tak anggep ilang Layangan

Lirik Lagu Ojo Nangis Ndarboy Genk Cover by Woro Widowati mbiyen mbok perjuangke saiki mbok sia siake aku sing selalu ono pas kowe loro pas kowe durung sopo sopo aku wis jogo ati kowe dolanan neng buri kabeh sing tak perjuangke sio sio kowe milih karo sing luwih mulyo mesakke atiku yen tak teruske ro kowe mending pisah, aku wes ra betah wes kebacut getun, kulo nderek langkung tresno wis rampung ojo nangis (ojo nangis) sing uwes yo uwes (yo uwes) seng ilang ben ilang cukup aku kelaran laran aku nyerah (aku nyerah) seng bubrah ben bubrah (ben bubrah) kowe bakal ngerti larane naliko ditinggal pas jeru jerune kudune ngati ati opo meneh yen bab ati kudu mlaku dewe dewe larane tak tanggung dewe mesakke atiku yen tak teruske

Lirik Lagu Ojo Nangis Ndarboy Genk Cover by Woro Widowati mbiyen mbok perjuangke saiki mbok sia siake aku sing selalu ono pas kowe loro pas kowe durung sopo sopo aku wis jogo ati kowe dolanan neng buri kabeh sing tak perjuangke sio sio kowe milih karo sing luwih mulyo mesakke atiku yen tak teruske ro kowe mending pisah, aku wes ra betah wes kebacut getun, kulo nderek langkung tresno wis rampung ojo nangis (ojo nangis) sing uwes yo uwes (yo uwes) seng ilang ben ilang cukup aku kelaran laran aku nyerah (aku nyerah) seng bubrah ben bubrah (ben bubrah) kowe bakal ngerti larane naliko ditinggal pas jeru jerune kudune ngati ati opo meneh yen bab ati kudu mlaku dewe dewe larane tak tanggung dewe mesakke atiku yen tak teruske

Lirik Lagu Salam Tresno  Woro Widowati Sumilir angin wengi kang tumetes Annambaih kangen ku sangsoyo gedi Titipen rindu iki sangsoyo akeh Amung biso dedungo angenku nggo kowe   Slirahmu siji tresnoku yo mung siji Tak simpen lan tak jogo tekaning pati Panyuwunku kanggo riko njogo tresno nisun Sayang aku tulus tresno slirahmu Tresno ra bakal ilyang Kangen sangsoyo mbekas Tembang rindu kanggo riko Janji suci tekaning pati Salam tresno di jogo Snadyan adoh panggonanmu Sumpah tulus kanggo riko Salam rindu neng slirahmu Download Mp3 Salam Tresno - Woro Widowati

Lirik Lagu Salam Tresno Woro Widowati Sumilir angin wengi kang tumetes Annambaih kangen ku sangsoyo gedi Titipen rindu iki sangsoyo akeh Amung biso dedungo angenku nggo kowe   Slirahmu siji tresnoku yo mung siji Tak simpen lan tak jogo tekaning pati Panyuwunku kanggo riko njogo tresno nisun Sayang aku tulus tresno slirahmu Tresno ra bakal ilyang Kangen sangsoyo mbekas Tembang rindu kanggo riko Janji suci tekaning pati Salam tresno di jogo Snadyan adoh panggonanmu Sumpah tulus kanggo riko Salam rindu neng slirahmu Download Mp3 Salam Tresno - Woro Widowati https://www.youtube.com/watch?v=199PPCOimfU

Lirik Lagu Mergo Saranghaeyo Cinta Cover by Woro Widowati ning jerododo kangen seng ono ati ikiloro mergo ku lungo amung isokelingan kowe saben wengiessemu ning atiku   oh rungoknosuoro ati sing loro lagu ikikanggo tombone kangen sing nyikso wayahe ku tekomergo tresno mung siji koe wae   nae sarang jigeum naega dorawayo nun muri dakkeuseyo biga on dwi mujigae cheoreom   oh nae sarang geok jeong hajimarayo dasinen nol deonaji anheulgeoya Yennal cheoreom ijen ireohke saranghaeyo Download Mp3 Mergo Saranghaeyo - Cinta (Cover by Woro Widowati) https://www.youtube.com/watch?v=3HUOii1AYrA

Lirik Lagu Pamit Rabi Xaluna ft DKCK Covered by Woro Widowati sak tenane aku ora ikhlas ngeculke tresnamu ilang bablas gawe loro seng mungkin ora bakal mari atimu ajur aku reti kabeh iki ora tak karepke nanging gusti nduduhke takdire crito tresno cukup tekan s-m-ne kangmas njaluk tulung lilakno lan ikhlas mergo wong tuaku ora paring restu kanggo aku lan koe, aku iso piye lalekno ikhlasno aku disanding karo tresno liyo pilihane wong tuaku goleko ganti tresno seng luwih suci teko aku kangmas aku pamit rabi ra ngiro kue lungo ninggalke awakku telung tahun suwene mung dadi kisah sendu perih ngenes rasane hubungan wes remuk retio dek impi impiku kabeh dadi ambruk wong tuamu seng mekso koe ninggalne aku nyenggol ati kroso perih krungu kabarmu koe

Lirik Lagu Pamit Rabi Xaluna ft DKCK Covered by Woro Widowati sak tenane aku ora ikhlas ngeculke tresnamu ilang bablas gawe loro seng mungkin ora bakal mari atimu ajur aku reti kabeh iki ora tak karepke nanging gusti nduduhke takdire crito tresno cukup tekan s-m-ne kangmas njaluk tulung lilakno lan ikhlas mergo wong tuaku ora paring restu kanggo aku lan koe, aku iso piye lalekno ikhlasno aku disanding karo tresno liyo pilihane wong tuaku goleko ganti tresno seng luwih suci teko aku kangmas aku pamit rabi ra ngiro kue lungo ninggalke awakku telung tahun suwene mung dadi kisah sendu perih ngenes rasane hubungan wes remuk retio dek impi impiku kabeh dadi ambruk wong tuamu seng mekso koe ninggalne aku nyenggol ati kroso perih krungu kabarmu koe bakal

Lirik Lagu Tunggu Apalagi Woro Widowati Mau tahu apa yang ada di mimpimu Sudahkah terisi cerita yang kamu tunggu Jika kamu ingin aku di sana Aku mau   jangan kau bohongi hatimu jelas kau ingin aku percuma punya wajah yang merdu bila dia tak mampu melukiskan senyummu   izinkan ku isi harimu usir mendung kelabu percuma punya tampang yang syahdu bila dia tak mampu melukiskan senyummu   oh tunggu apalagi sayang tinggalkanlah dirinya kan ku buat hari-harimu bahagia   oh tunggu apalagi sayang ku lebih baik darinya tak akan ada lagi tangis air mata   buang apa kau buang waktu dalam kisah yang semua izinkanlah ku cumbu hatimu dan merangkai cinta ooh   oh tunggu apalagi sayang, tinggalkanlah dirinya kan ku buat hari-harimu bahagia lalu tunggu apalagi sayang, ku lebih baik darinya tak akan ada