Lirik Lagu Cidro 2 Panas Panase Srengenge Kuwi Vita Alvia Durung nganti garing catu sing ning atiku Tego – tegone sliramu nambahi loro bathinku Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas – panase serngenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging isih panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Lungo awakku sing kudu lungo Timbang batinku leloro – loro Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo Senajan loro neng jero dodo Yen pancene uwis nasibku Kudu pisahan karo awakmu Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas – panase serngenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging isih panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Lungo awakku sing kudu

Lirik Lagu Cidro 2 Panas Panase Srengenge Kuwi Vita Alvia Durung nganti garing catu sing ning atiku Tego – tegone sliramu nambahi loro bathinku Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas – panase serngenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging isih panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Lungo awakku sing kudu lungo Timbang batinku leloro – loro Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo Senajan loro neng jero dodo Yen pancene uwis nasibku Kudu pisahan karo awakmu Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas – panase serngenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging isih panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Lungo awakku sing kudu

Lirik Lagu Jalan Datar | Cinta Bawa Duka Rindu Balas Dendam Vita Alvia Mengapa aku terjatuh dijalan yang datar Sedangkan diriku pernah berjalan dibatu karang Mengapa jadi mengeluh dan berputus asa Hatiku terluka aku merana karena cinta   Kusangka engkau permata yang dapat menerangi jiwa Namun ternyata dirimu duri dalam dada Kuserahkan semua cinta dan kehidupan ku Namun kau membuat aku tersiksa Kini kau menjauh

Lirik Lagu Jalan Datar | Cinta Bawa Duka Rindu Balas Dendam Vita Alvia Mengapa aku terjatuh dijalan yang datar Sedangkan diriku pernah berjalan dibatu karang Mengapa jadi mengeluh dan berputus asa Hatiku terluka aku merana karena cinta   Kusangka engkau permata yang dapat menerangi jiwa Namun ternyata dirimu duri dalam dada Kuserahkan semua cinta dan kehidupan ku Namun kau membuat aku tersiksa Kini kau menjauh

Lirik Lagu Vita Alvia - Kuat Ati Sayang sing tak suwun Mung pangapuramu Dudu karep ati iki Ninggalke sliramu Sayang lungaku ora bakal Keliyo tresno Mendem roso senajan atiku loro. Sayang maafkan orang tuaku Bukan maksud hati ini Tuk kecewakanmu Sayang yakinlah suatu saat nanti Ku berjanji sehidup semati dadi siji Denganmu pujaan hati. Sayang Hanya satu yang ku mau Cukup restu dari orang tuamu Tresnoku lan tresnomu Supoyo langgeng Ora bakal dadi semu. Pujaan hati Tak suwun sing kuat ati Mergo tresno iki kita yang jalani Mugo kabeh mangestoni Katresnan iki Mugo Gusti ngijabahi. Sayang maafkan orang tuaku Bukan maksud hati ini Tuk kecewakanmu Sayang yakinlah suatu saat nanti Ku berjanji sehidup semati dadi siji Denganmu pujaan hati. Sayang Hanya satu yang ku mau Cukup restu dari orang tuamu Tresnoku lan tresnomu Supoyo langgeng Ora bakal dadi semu. Pujaan hati Tak

Lirik Lagu Vita Alvia - Kuat Ati Sayang sing tak suwun Mung pangapuramu Dudu karep ati iki Ninggalke sliramu Sayang lungaku ora bakal Keliyo tresno Mendem roso senajan atiku loro. Sayang maafkan orang tuaku Bukan maksud hati ini Tuk kecewakanmu Sayang yakinlah suatu saat nanti Ku berjanji sehidup semati dadi siji Denganmu pujaan hati. Sayang Hanya satu yang ku mau Cukup restu dari orang tuamu Tresnoku lan tresnomu Supoyo langgeng Ora bakal dadi semu. Pujaan hati Tak suwun sing kuat ati Mergo tresno iki kita yang jalani Mugo kabeh mangestoni Katresnan iki Mugo Gusti ngijabahi. Sayang maafkan orang tuaku Bukan maksud hati ini Tuk kecewakanmu Sayang yakinlah suatu saat nanti Ku berjanji sehidup semati dadi siji Denganmu pujaan hati. Sayang Hanya satu yang ku mau Cukup restu dari orang tuamu Tresnoku lan tresnomu Supoyo langgeng Ora bakal dadi semu. Pujaan hati Tak

Lirik Lagu Vita Alvia - Dada Sayang Rasane koyo ngene Yen lagi nandang kahanan Tak kuat-kuatne ati Nadyan loro tenan Sing dikarepne Selawase sesandingan Nyatane kabeh mung dadi kenangan. Yen pancen mung semene Tresnomu kanggo awakku Yo wis kudu tak lilakne Nadyan perih atiku Ninggalke aku Kowe malah ro wong liyo Aku sadar wis ra ono artine. Yo wis dada sayang Dewe wis ra dadi siji Sing ati-ati nggon bebrayan Tak dongakne tresno nyawiji. Yo wis dada sayang Lilo ora tak gondeli Amergo wis kudu sadar Dudu sopo-sopo aku iki. Yen wonten kurang Ngapunten kulo Cukup ngerti wae Setyomu mung semono. Yen pancen mung semene Tresnomu kanggo awakku Yo wis kudu tak lilakne Nadyan perih atiku Ninggalke aku Kowe malah ro wong liyo Aku sadar wis ra ono artine. Yo wis dada sayang Dewe wis ra dadi siji Sing ati-ati nggon bebrayan Tak

Lirik Lagu Vita Alvia - Dada Sayang Rasane koyo ngene Yen lagi nandang kahanan Tak kuat-kuatne ati Nadyan loro tenan Sing dikarepne Selawase sesandingan Nyatane kabeh mung dadi kenangan. Yen pancen mung semene Tresnomu kanggo awakku Yo wis kudu tak lilakne Nadyan perih atiku Ninggalke aku Kowe malah ro wong liyo Aku sadar wis ra ono artine. Yo wis dada sayang Dewe wis ra dadi siji Sing ati-ati nggon bebrayan Tak dongakne tresno nyawiji. Yo wis dada sayang Lilo ora tak gondeli Amergo wis kudu sadar Dudu sopo-sopo aku iki. Yen wonten kurang Ngapunten kulo Cukup ngerti wae Setyomu mung semono. Yen pancen mung semene Tresnomu kanggo awakku Yo wis kudu tak lilakne Nadyan perih atiku Ninggalke aku Kowe malah ro wong liyo Aku sadar wis ra ono artine. Yo wis dada sayang Dewe wis ra dadi siji Sing ati-ati nggon bebrayan Tak

Lirik Lagu Vita Alvia - Aku Ikhlas AFTERSHINE - Live Koplo Aku nglakoni kabeh iki Ikhlas seko ning ati Nggo sliramu Duh kang mas sepurane yen aku Nggawe loro atimu Aku ora menghargai Koe sing gemati Yowes rapopo rasah digetuni Cukup aku ngerti perjuanganku Dadi esemmu ning uripmu Sak jembare segoro Aku ikhlas yen akhire Kudu nompo loro iki Tulong ojo koe ninggalke aku Aku pengen ning sandingmu Aku ngerti mripat iki seko koe Aku jaluk ngapuro Aku pengen awak dewe iso berbarengan Jogonen sopo sing ngancani koe saiki Gemateni de’e ojo disia siake Aku iso ninggalke de’e demi koe Rungokno aku gunakno mripat iki Kanggo neruske kebahagiaanmu Aku Ikhlas wes aku pamit Yowes rapopo rasah digetuni Cukup aku ngerti perjuanganku Dadi esemmu ning uripmu Sak jembare segoro Aku ikhlas yen akhire Kudu nompo loro iki Tulong

Lirik Lagu Vita Alvia - Aku Ikhlas AFTERSHINE - Live Koplo Aku nglakoni kabeh iki Ikhlas seko ning ati Nggo sliramu Duh kang mas sepurane yen aku Nggawe loro atimu Aku ora menghargai Koe sing gemati Yowes rapopo rasah digetuni Cukup aku ngerti perjuanganku Dadi esemmu ning uripmu Sak jembare segoro Aku ikhlas yen akhire Kudu nompo loro iki Tulong ojo koe ninggalke aku Aku pengen ning sandingmu Aku ngerti mripat iki seko koe Aku jaluk ngapuro Aku pengen awak dewe iso berbarengan Jogonen sopo sing ngancani koe saiki Gemateni de’e ojo disia siake Aku iso ninggalke de’e demi koe Rungokno aku gunakno mripat iki Kanggo neruske kebahagiaanmu Aku Ikhlas wes aku pamit Yowes rapopo rasah digetuni Cukup aku ngerti perjuanganku Dadi esemmu ning uripmu Sak jembare segoro Aku ikhlas yen akhire Kudu nompo loro iki Tulong