Lirik Lagu Cidro 2 Panas Panase Srengenge Kuwi Vita Alvia Durung nganti garing catu sing ning atiku Tego – tegone sliramu nambahi loro bathinku Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas ...

Lirik Lagu Cidro 2 Panas Panase Srengenge Kuwi Vita Alvia Durung nganti garing catu sing ning atiku Tego – tegone sliramu nambahi loro bathinku Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas ...

Lirik Lagu Jalan Datar | Cinta Bawa Duka Rindu Balas Dendam Vita Alvia Mengapa aku terjatuh dijalan yang datar Sedangkan diriku pernah berjalan dibatu karang Mengapa jadi mengeluh dan berputus asa Hatiku terluka aku merana karena cinta   Kusangka engkau ...

Lirik Lagu Jalan Datar | Cinta Bawa Duka Rindu Balas Dendam Vita Alvia Mengapa aku terjatuh dijalan yang datar Sedangkan diriku pernah berjalan dibatu karang Mengapa jadi mengeluh dan berputus asa Hatiku terluka aku merana karena cinta   Kusangka engkau ...

Lirik Lagu Vita Alvia – Kuat Ati Sayang sing tak suwun Mung pangapuramu Dudu karep ati iki Ninggalke sliramu Sayang lungaku ora bakal Keliyo tresno Mendem roso senajan atiku loro. Sayang maafkan orang tuaku Bukan maksud hati ini Tuk kecewakanmu ...

Lirik Lagu Vita Alvia – Kuat Ati Sayang sing tak suwun Mung pangapuramu Dudu karep ati iki Ninggalke sliramu Sayang lungaku ora bakal Keliyo tresno Mendem roso senajan atiku loro. Sayang maafkan orang tuaku Bukan maksud hati ini Tuk kecewakanmu ...

Lirik Lagu Vita Alvia – Dada Sayang Rasane koyo ngene Yen lagi nandang kahanan Tak kuat-kuatne ati Nadyan loro tenan Sing dikarepne Selawase sesandingan Nyatane kabeh mung dadi kenangan. Yen pancen mung semene Tresnomu kanggo awakku Yo wis kudu tak ...

Lirik Lagu Vita Alvia – Dada Sayang Rasane koyo ngene Yen lagi nandang kahanan Tak kuat-kuatne ati Nadyan loro tenan Sing dikarepne Selawase sesandingan Nyatane kabeh mung dadi kenangan. Yen pancen mung semene Tresnomu kanggo awakku Yo wis kudu tak ...