Lirik Lagu Nella Kharisma - Salam Tresno Sumilir Angin Wengi kang tumetes Annambaih kangen ku sangsoyo gedi Titipen Rindu Iki sangsoyo akeh Amung biso dedungo angenku nggo kowe Slirahmu siji Tresnoku Yo mung siji Tak simpen lan tak jogo tekaning pati Panyuwunku kanggo Riko njogo tresno nisun Sayang… Aku tulus Tresno slirahmu… Huuu Reff : Tresno Ra bakal ilyang Kangen sangsoyo mbekas Tembang rindu kanggo riko Janji suci tekaning pati Salam Tresno di jogo Snadyan adoh panggonanmu Sumpah tulus kanggo riko Salam rindu neng slirahmu Download MP3 Nella Kharisma - Salam Tresno

Lirik Lagu Nella Kharisma - Salam Tresno Sumilir Angin Wengi kang tumetes Annambaih kangen ku sangsoyo gedi Titipen Rindu Iki sangsoyo akeh Amung biso dedungo angenku nggo kowe Slirahmu siji Tresnoku Yo mung siji Tak simpen lan tak jogo tekaning pati Panyuwunku kanggo Riko njogo tresno nisun Sayang… Aku tulus Tresno slirahmu… Huuu Reff : Tresno Ra bakal ilyang Kangen sangsoyo mbekas Tembang rindu kanggo riko Janji suci tekaning pati Salam Tresno di jogo Snadyan adoh panggonanmu Sumpah tulus kanggo riko Salam rindu neng slirahmu Download MP3 Nella Kharisma - Salam Tresno

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Salam Tresno Sumilir angin wengi kang tumetes Annambaih kangen ku sangsoyo gedi Titipen rindu iki sangsoyo akeh Amung biso dedungo angenku nggo kowe Slirahmu siji tresnoku yo mung siji Tak simpen lan tak jogo tekaning pati Panyuwunku kanggo riko njogo tresno nisun Sayang aku tulus tresno slirahmu Tresno ra bakal ilyang Kangen sangsoyo mbekas Tembang rindu kanggo riko Janji suci tekaning pati Salam tresno di jogo Snadyan adoh panggonanmu Sumpah tulus kanggo riko Salam rindu neng slirahmu Download MP3 Syahiba Saufa - Salam Tresno

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Salam Tresno Sumilir angin wengi kang tumetes Annambaih kangen ku sangsoyo gedi Titipen rindu iki sangsoyo akeh Amung biso dedungo angenku nggo kowe Slirahmu siji tresnoku yo mung siji Tak simpen lan tak jogo tekaning pati Panyuwunku kanggo riko njogo tresno nisun Sayang aku tulus tresno slirahmu Tresno ra bakal ilyang Kangen sangsoyo mbekas Tembang rindu kanggo riko Janji suci tekaning pati Salam tresno di jogo Snadyan adoh panggonanmu Sumpah tulus kanggo riko Salam rindu neng slirahmu Download MP3 Syahiba Saufa - Salam Tresno

Lirik Lagu Salam Tresno  Woro Widowati Sumilir angin wengi kang tumetes Annambaih kangen ku sangsoyo gedi Titipen rindu iki sangsoyo akeh Amung biso dedungo angenku nggo kowe   Slirahmu siji tresnoku yo mung siji Tak simpen lan tak jogo tekaning pati Panyuwunku kanggo riko njogo tresno nisun Sayang aku tulus tresno slirahmu Tresno ra bakal ilyang Kangen sangsoyo mbekas Tembang rindu kanggo riko Janji suci tekaning pati Salam tresno di jogo Snadyan adoh panggonanmu Sumpah tulus kanggo riko Salam rindu neng slirahmu Download Mp3 Salam Tresno - Woro Widowati

Lirik Lagu Salam Tresno Woro Widowati Sumilir angin wengi kang tumetes Annambaih kangen ku sangsoyo gedi Titipen rindu iki sangsoyo akeh Amung biso dedungo angenku nggo kowe   Slirahmu siji tresnoku yo mung siji Tak simpen lan tak jogo tekaning pati Panyuwunku kanggo riko njogo tresno nisun Sayang aku tulus tresno slirahmu Tresno ra bakal ilyang Kangen sangsoyo mbekas Tembang rindu kanggo riko Janji suci tekaning pati Salam tresno di jogo Snadyan adoh panggonanmu Sumpah tulus kanggo riko Salam rindu neng slirahmu Download Mp3 Salam Tresno - Woro Widowati https://www.youtube.com/watch?v=199PPCOimfU