Lirik Lagu Emas Hantaran Safira Inema Berakhir sudah impian cinta Tinggalah puing-puingnya Mimpi yang indah tak jadi nyata Terkikis ombak menerpa Aku yang dulu engkau sayangi Mengapa kau tinggal pergi Oh dimanakah janji yang suci Yang katamu tak berbagi Ku ingin kau mengerti Apa yang ku alami Takdir diriku Harus melangkah jauh darimu Andaikan aku boleh bertanya Apakah ada salah diriku Agar ku jauh Dari prasangka rasa cemburu Tiada salah diriku kasih Salah pada nasibku sendiri Karna tak punya Emas permata hantaran cinta Aku yang dulu engkau sayangi Mengapa kau tinggal pergi Oh dimanakah janji yang suci Yang katamu tak berbagi Ku ingin kau mengerti Apa yang ku alami Takdir diriku Harus melangkah jauh darimu Andaikan aku boleh bertanya Apakah ada salah diriku Agar ku jauh Dari prasangka rasa cemburu Tiada salah diriku kasih Salah pada nasibku sendiri Karna

Lirik Lagu Emas Hantaran Safira Inema Berakhir sudah impian cinta Tinggalah puing-puingnya Mimpi yang indah tak jadi nyata Terkikis ombak menerpa Aku yang dulu engkau sayangi Mengapa kau tinggal pergi Oh dimanakah janji yang suci Yang katamu tak berbagi Ku ingin kau mengerti Apa yang ku alami Takdir diriku Harus melangkah jauh darimu Andaikan aku boleh bertanya Apakah ada salah diriku Agar ku jauh Dari prasangka rasa cemburu Tiada salah diriku kasih Salah pada nasibku sendiri Karna tak punya Emas permata hantaran cinta Aku yang dulu engkau sayangi Mengapa kau tinggal pergi Oh dimanakah janji yang suci Yang katamu tak berbagi Ku ingin kau mengerti Apa yang ku alami Takdir diriku Harus melangkah jauh darimu Andaikan aku boleh bertanya Apakah ada salah diriku Agar ku jauh Dari prasangka rasa cemburu Tiada salah diriku kasih Salah pada nasibku sendiri Karna

Lirik Lagu Safira Inema - Ditinggal Pas Sayang Sayange Loro rasane ati, nganti ra biso lali Tresno tulus songko ati dilarani Kowe janji tresno tulus songko ati Nyatane kowe gawe loro ati Piye kabarmu sayang, opo kowe eling aku Biyen sing mbok tinggal tanpo mesakne Kowe ninggal aku pas sayang sayange Lungamu ninggal tatu neng atiku Tatu neng atiku loro rasane Nganti koyo diiris iris rasane Mergo naliko aku sayang sayange Kowe mutus tresno cukup sakmene Keronto ronto ati rasane Koyo ra biso tak ibaratake Amung mergo masalah sing sepele Kowe nduwe tresno lliyane Loro rasane ati, nganti ra biso lali Tresno tulus songko ati dilarani Kowe janji tresno tulus songko ati Nyatane kowe gawe loro ati Piye kabarmu sayang, opo kowe eling aku Biyen

Lirik Lagu Safira Inema - Ditinggal Pas Sayang Sayange Loro rasane ati, nganti ra biso lali Tresno tulus songko ati dilarani Kowe janji tresno tulus songko ati Nyatane kowe gawe loro ati Piye kabarmu sayang, opo kowe eling aku Biyen sing mbok tinggal tanpo mesakne Kowe ninggal aku pas sayang sayange Lungamu ninggal tatu neng atiku Tatu neng atiku loro rasane Nganti koyo diiris iris rasane Mergo naliko aku sayang sayange Kowe mutus tresno cukup sakmene Keronto ronto ati rasane Koyo ra biso tak ibaratake Amung mergo masalah sing sepele Kowe nduwe tresno lliyane Loro rasane ati, nganti ra biso lali Tresno tulus songko ati dilarani Kowe janji tresno tulus songko ati Nyatane kowe gawe loro ati Piye kabarmu sayang, opo kowe eling aku Biyen

Lirik Lagu Aku Ikhlas | Yowes Rapopo Rasah di getuni Safira Inema  aku.. nglakoni kabeh iki ikhlas seko ning ati nggo sliramu.. duh kang mas.. sepurane yen aku nggawe loro atimu aku.. ora menghargai   koe sing gemati.. yowes rapopo.. rasah digetuni.. cukup aku ngerti perjuanganku dadi esemmu.. ning uripmu..   Reff : sak jembare segoro aku ikhlas yen akhire kudu nompo loro iki tu..lung ojo koe ninggalke aku a..ku.. pe..ngen ning sandingmu.. yowes rapopo.. rasah digetuni cukup aku ngerti perjuangankul dadi esemmu.. ning uripmu..   Reff :   sak jembare segoro aku ikhlas yen akhire kudu nompo loro iki tu..lung ojo koe ninggalke aku a..ku.. pe..ngen ning sandingmu..   pancen iki dalane aku raiso nompo aku wis iso nerimo tapi aku sing ora lilo   pengenmu ke..pie pengenku nyanding koe wes lalekke aku tak cobo nompo anane   mungkin wis takdire kudu dikuatke nompo.. kenyataane aku

Lirik Lagu Aku Ikhlas | Yowes Rapopo Rasah di getuni Safira Inema  aku.. nglakoni kabeh iki ikhlas seko ning ati nggo sliramu.. duh kang mas.. sepurane yen aku nggawe loro atimu aku.. ora menghargai   koe sing gemati.. yowes rapopo.. rasah digetuni.. cukup aku ngerti perjuanganku dadi esemmu.. ning uripmu..   Reff : sak jembare segoro aku ikhlas yen akhire kudu nompo loro iki tu..lung ojo koe ninggalke aku a..ku.. pe..ngen ning sandingmu.. yowes rapopo.. rasah digetuni cukup aku ngerti perjuangankul dadi esemmu.. ning uripmu..   Reff :   sak jembare segoro aku ikhlas yen akhire kudu nompo loro iki tu..lung ojo koe ninggalke aku a..ku.. pe..ngen ning sandingmu..   pancen iki dalane aku raiso nompo aku wis iso nerimo tapi aku sing ora lilo   pengenmu ke..pie pengenku nyanding koe wes lalekke aku tak cobo nompo anane   mungkin wis takdire kudu dikuatke nompo.. kenyataane aku

Lirik Lagu Angin Dalu Safira Inema  Duwe Ku Mung Roso Tresno Duwe Ku Mung Roso Sayang Nganti nyawaku ninggalke rogo Rosoku ora ilang   Tresno neng jero dodo Seng tak jaluk imbangono Masio aku ra sugeh bondo Moh yen digawae loro   Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu Ora ono liyane seng neng atiku Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku Ademe angin dalu dadi saksi bisu Tresno neng jero dodo Seng tak jaluk imbangono Masio aku ra sugeh bondo Moh yen digawae loro   Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu Ora ono liyane seng neng atiku Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku Ademe angin dalu dadi saksi bisu   Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu Ora ono liyane seng neng atiku Sak oncat

Lirik Lagu Angin Dalu Safira Inema  Duwe Ku Mung Roso Tresno Duwe Ku Mung Roso Sayang Nganti nyawaku ninggalke rogo Rosoku ora ilang   Tresno neng jero dodo Seng tak jaluk imbangono Masio aku ra sugeh bondo Moh yen digawae loro   Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu Ora ono liyane seng neng atiku Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku Ademe angin dalu dadi saksi bisu Tresno neng jero dodo Seng tak jaluk imbangono Masio aku ra sugeh bondo Moh yen digawae loro   Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu Ora ono liyane seng neng atiku Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku Ademe angin dalu dadi saksi bisu   Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu Ora ono liyane seng neng atiku Sak oncat

Lirik Lagu Bojoku Nakal Safira Inema  Bojoku nakal saiki Sing tau muleh nong umah Gawene mabuk mabukan Sing mikiraken penggawean   Isun sing kuat, isun sing tahan Banguro urip dewekan   Bojoku nakal saiki Saben dino ngeloro ati Sing mikir anak lan rabi Saiki jarang mbelanjani   Sun jaluk engeto ambi anak riko Ilingo, tobato, ojo mung gawe duso   Bojoku nakal saiki Sing tau muleh nong umah Gawene mabuk mabukan Sing mikiraken penggawean   Isun sing kuat, isun sing tahan Banguro urip dewekan   Bojoku nakal saiki Saben dino ngeloro ati Sing mikir anak lan rabi Saiki jarang mbelanjani   Sun jaluk engeto ambi anak riko Ilingo, tobato, ojo mung gawe duso   Bojoku nakal saiki Sing tau muleh nong umah Gawene mabuk mabukan Sing mikiraken penggawean Download Mp3 Safira Inema - Bojoku Nakal

Lirik Lagu Bojoku Nakal Safira Inema  Bojoku nakal saiki Sing tau muleh nong umah Gawene mabuk mabukan Sing mikiraken penggawean   Isun sing kuat, isun sing tahan Banguro urip dewekan   Bojoku nakal saiki Saben dino ngeloro ati Sing mikir anak lan rabi Saiki jarang mbelanjani   Sun jaluk engeto ambi anak riko Ilingo, tobato, ojo mung gawe duso   Bojoku nakal saiki Sing tau muleh nong umah Gawene mabuk mabukan Sing mikiraken penggawean   Isun sing kuat, isun sing tahan Banguro urip dewekan   Bojoku nakal saiki Saben dino ngeloro ati Sing mikir anak lan rabi Saiki jarang mbelanjani   Sun jaluk engeto ambi anak riko Ilingo, tobato, ojo mung gawe duso   Bojoku nakal saiki Sing tau muleh nong umah Gawene mabuk mabukan Sing mikiraken penggawean Download Mp3 Safira Inema - Bojoku Nakal https://www.youtube.com/watch?v=AnPxUQPstv4