More stories

  • in ,

    Download MP3 LUNGO’O HAPPY ASMARA

    Download MP3 Lungo'o Happy Asmara

    Lirik Lagu LUNGO’O HAPPY ASMARA Aku wes lilo, uwes iso nompo Yen lungamu mergo wong liyo Opo iseh kelingan kowe karo aku seng tau ngancani susah senengmu Nanging opo kenyataan Kowe nglarani ati iki Kabeh janji manismu ora ono bukti Aku ramekso koe dadi jodoku Seng tak jalok tulus seko atimu Nek pancen sliramu kui […] More

  • in ,

    Lirik Lagu LUNGO’O HAPPY ASMARA

    Lirik Lagu Lungo'o Happy Asmara

    Lirik Lagu LUNGO’O HAPPY ASMARA Aku wes lilo, uwes iso nompo Yen lungamu mergo wong liyo Opo iseh kelingan kowe karo aku seng tau ngancani susah senengmu Nanging opo kenyataan Kowe nglarani ati iki Kabeh janji manismu ora ono bukti Aku ramekso koe dadi jodoku Seng tak jalok tulus seko atimu Nek pancen sliramu kui […] More

  • in , ,

    Lirik Lagu HAPPY ASMARA – ANGIN DALU

    Lirik Lagu HAPPY ASMARA - ANGIN DALU

    Lirik Lagu HAPPY ASMARA – ANGIN DALU Duwe Ku Mung Roso Tresno Duwe Ku Mung Roso Sayang Nganti nyawaku ninggalke rogo Rosoku ora ilang   Tresno neng jero dodo Seng tak jaluk imbangono Masio aku ra sugeh bondo Moh yen digawae loro   Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu Ora ono liyane seng […] More

  • in , ,

    Download MP3 HAPPY ASMARA – ANGIN DALU

    Download MP3 HAPPY ASMARA - ANGIN DALU

    Lirik Lagu HAPPY ASMARA – ANGIN DALU Duwe Ku Mung Roso Tresno Duwe Ku Mung Roso Sayang Nganti nyawaku ninggalke rogo Rosoku ora ilang   Tresno neng jero dodo Seng tak jaluk imbangono Masio aku ra sugeh bondo Moh yen digawae loro   Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu Ora ono liyane seng […] More

  • in , ,

    Download MP3 Denny Caknan feat. Happy Asmara – AKU IKHLAS by : AFTERSHINE

    Download MP3 Denny Caknan feat. Happy Asmara - AKU IKHLAS by : AFTERSHINE

    Lirik Lagu Denny Caknan feat. Happy Asmara – AKU IKHLAS by : AFTERSHINE Aku nglakoni kabeh iki Ikhlas seko ning ati Nggo sliramu Duh kang mas sepurane yen aku Nggawe loro atimu Aku ora menghargai Koe sing gemati Yowes rapopo rasah digetuni Cukup aku ngerti perjuanganku Dadi esemmu ning uripmu Sak jembare segoro Aku ikhlas […] More

  • in , ,

    Lirik Lagu Salam Tresno (Tresno ra bakal ilyang) – Happy Asmara

    Biodata Happy Asmara

    Lirik Lagu Salam Tresno (Tresno ra bakal ilyang) – Happy Asmara Syumilir angin wengi Kang  tumetes Anambaih kangenku sangsoyo gedi Titipan rindu iki sangsoyo akeh Amung biso dedungo, Angenku nggo kowe.. Sliirahmu siji Tresnoku yo mung siji Tak simpen lan tak jogo Tekaning mati Panyuwunku kanggo riko Njogo tresno nisun Sayang Aku tulus tresno sliramu… […] More

  • in , ,

    Download MP3 Salam Tresno (Tresno ra bakal ilyang) – Happy Asmara

    Happy Asmara - Salam Tresno

    Lirik Lagu Salam Tresno (Tresno ra bakal ilyang) – Happy Asmara Syumilir angin wengi Kang tumetes Anambaih kangenku sangsoyo gedi Titipan rindu iki sangsoyo akeh Amung biso dedungo, Angenku nggo kowe.. Sliirahmu siji Tresnoku yo mung siji Tak simpen lan tak jogo Tekaning mati Panyuwunku kanggo riko Njogo tresno nisun Sayang Aku tulus tresno sliramu… […] More

  • in ,

    Lirik Lagu Wes Tatas – Happy Asmara

    Wes Tatas - Happy Asmara

    Lirik Lagu Wes Tatas Happy Asmara Tak Eleng-eleng mbiyen tau ngomong opo Arep ngancani aku tekan pungkase umurku   Nanging saikine kowe ninggal janjine Ibarat banyu mili wes tekan segoro   Cubo dadi aku kuat po atimu Mesti kowe sambat ora kuat Aku uwes ora pengen lara Atiku wes tenang Wes tak anggep ilang   […] More

  • in ,

    Download Mp3 Wes Tatas – Happy Asmara

    Wes Tatas - Happy Asmara

    Lirik Lagu Wes Tatas Happy Asmara Tak Eleng-eleng mbiyen tau ngomong opo Arep ngancani aku tekan pungkase umurku   Nanging saikine kowe ninggal janjine Ibarat banyu mili wes tekan segoro   Cubo dadi aku kuat po atimu Mesti kowe sambat ora kuat Aku uwes ora pengen lara Atiku wes tenang Wes tak anggep ilang   […] More

Load More
Congratulations. You've reached the end of the internet.