More stories

  • in

    Lirikk Lagu Happy Asmara – Tak Ikhalsno

    Happy Asmara - Tak Ikhalsno

    Lirik Lagu Tak Ikhlasno Happy Asmara Sepine wengi iki ngeridu ati Seng tansah kelingan sliramu, kowe ninggal aku Ademe howo iki, nggowo loro sing kang nyoto Mergo nyawang kowe gandeng karo liyane Yen pancen iki wis garise, aku ikhlas lahir batine Kabeh kudu tak lalekke, masio abot sanggane, oh Ra sepirone loro ati iki amergo […] More

  • in

    Download Mp3 Happy Asmara – Tak Ikhlasno

    Happy Asmara - Tak Ikhalsno

    Lirik Lagu Tak Ikhlasno Happy Asmara Sepine wengi iki ngeridu ati Seng tansah kelingan sliramu, kowe ninggal aku Ademe howo iki, nggowo loro sing kang nyoto Mergo nyawang kowe gandeng karo liyane Yen pancen iki wis garise, aku ikhlas lahir batine Kabeh kudu tak lalekke, masio abot sanggane, oh Ra sepirone loro ati iki amergo […] More

  • in

    Lirik Lagu Happy Asmara – Menepi

    Happy Asmara - Menepi

    Lirik Lagu Menepi Happy Asmara Kau yang pernah Singgah disini Dan cerita yang dulu Kau ingatkan kembali Tak mampu aku Tuk mengenang lagi Biarlah kenangan kita Pupus di hati Tak ada waktu kembali Untuk mengulang lagi Mengenang dirimu diawal dulu Ku tahu dirimu dulu Hanya meluangkan waktu Sekedar melepas kisah sedihmu Mencintai dalam sepi Dan […] More

  • in

    Download Mp3 Happy Asmara – Menepi

    Happy Asmara - Menepi

    Lirik Lagu Menepi Happy Asmara Kau yang pernah Singgah disini Dan cerita yang dulu Kau ingatkan kembali Tak mampu aku Tuk mengenang lagi Biarlah kenangan kita Pupus di hati Tak ada waktu kembali Untuk mengulang lagi Mengenang dirimu diawal dulu Ku tahu dirimu dulu Hanya meluangkan waktu Sekedar melepas kisah sedihmu Mencintai dalam sepi Dan […] More

  • in

    Lirik Lagu Happy Asmara – Tak Lalekno Wae

    Happy Asmara - Tak Lalekno Wae

    Lirik Lagu Tak Lalekno Wae Happy Asmara salam balik kanggo kowe sing ono ning ati piye kabarmu saiki opo isih kelingan kowe ngelarani kadung jeru diriku mencintai dirimu sepenuh hati sepenuh cinta tapi mengapa kau pergi raiso nompo anane, nompo kahananku sing ora sebanding karo kowe lilio tak lilakne yen pancen iki dalane kudu pepisahan […] More

  • in

    Download Mp3 Happy Asmara – Tak Lalekno Wae

    Happy Asmara - Tak Lalekno Wae

    Lirik Lagu Tak Lalekno Wae Happy Asmara salam balik kanggo kowe sing ono ning ati piye kabarmu saiki opo isih kelingan kowe ngelarani kadung jeru diriku mencintai dirimu sepenuh hati sepenuh cinta tapi mengapa kau pergi raiso nompo anane, nompo kahananku sing ora sebanding karo kowe lilio tak lilakne yen pancen iki dalane kudu pepisahan […] More

  • in

    Lirik Lagu Happy Asmara – Perlahan (Guyon Waton)

    Happy Asmara - Perlahan (Guyon Waton)

    Lirik Lagu Perlahan Happy Asmara  Memang salahku Terlalu dingin denganmu Terlalu mendiamkanmu Kau yang selalu memperhatikanku dan sebenarnya aku juga begitu Maafkanku yang selalu membuatmu Terlalu lama menunggu Hingga akhirnya kau pergi tinggakan aku Perlahan engkau pun menjauh dari diriku Melupakan semua yang tlah terjadi Jika harus meninggalkan diriku untuknya Tak rela kau denganya. Memang […] More

  • in

    Download Mp3 Happy Asmara – Perlahan (Guyon Waton)

    Happy Asmara - Perlahan (Guyon Waton)

    Lirik Lagu Perlahan Happy Asmara  Memang salahku Terlalu dingin denganmu Terlalu mendiamkanmu Kau yang selalu memperhatikanku dan sebenarnya aku juga begitu Maafkanku yang selalu membuatmu Terlalu lama menunggu Hingga akhirnya kau pergi tinggakan aku Perlahan engkau pun menjauh dari diriku Melupakan semua yang tlah terjadi Jika harus meninggalkan diriku untuknya Tak rela kau denganya. Memang […] More

  • in

    Lirik Lagu Happy Asmara – Tatu

    Happy Asmara - Tatu

    Lirik Lagu Tatu Happy Asmara Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang Nanging neng ati tansah kelingan Manise janji – janjimu kuwi Nglarani ati Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo TATU sing ono ndodo Perih rasane yen eling kowe Angel tambane Opo aku salah yen aku crito Opo anane Wong sing neng sandhingmu ben […] More

  • in

    Download Mp3 Happy Asmara – Tatu

    Happy Asmara - Tatu

    Lirik Lagu Tatu Happy Asmara Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang Nanging neng ati tansah kelingan Manise janji – janjimu kuwi Nglarani ati Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo TATU sing ono ndodo Perih rasane yen eling kowe Angel tambane Opo aku salah yen aku crito Opo anane Wong sing neng sandhingmu ben […] More

  • in

    Lirik Lagu Happy Asmara – Dewe Wani

    Happy Asmara - Dewe Wani

    Lirik Lagu Dewe Wani Happy Asmara bingung aku kudu piye merjuangke kowe sing pasti akhire amung pepisahan mergo sadar aku iki sopo ora duwe opo opo tenan opo sing tak roso kepenggak wongtuomu ora setuju dewe bebarengan mergo ngerti aku iki sopo ora duwe opo opo umpomo di teruske malah aku loro dewe yen tak […] More

  • in

    Download Mp3 Happy Asmara – Dewe Wani

    Happy Asmara - Dewe Wani

    Lirik Lagu Dewe Wani Happy Asmara bingung aku kudu piye merjuangke kowe sing pasti akhire amung pepisahan mergo sadar aku iki sopo ora duwe opo opo tenan opo sing tak roso kepenggak wongtuomu ora setuju dewe bebarengan mergo ngerti aku iki sopo ora duwe opo opo umpomo di teruske malah aku loro dewe yen tak […] More

Load More
Congratulations. You've reached the end of the internet.