More stories

  • in ,

    Lirik Lagu Dudohno Aku – Happy Asmara

    Dudohno Aku - Happy Asmara

    Lirik Lagu Dudohno Aku  Happy Asmara Yen Ngomong Sayang, Aku Wes Sayang Yen Ngomong Setiyo, Aku Iki Setiyo Sing Tak Pingini Gedene Tresnamu Dudohno Ning Aku Sekabehane Uwes Tak Ngerteni Karo Kabeh Eleke Tingkahmu Opo Maneh Gedene Egomu Sing Marai Atiku Ajur Remuk Ngerteni Awakmu Nanging Kabeh Iki Wes Tak Sabari Wes Ra Mikir Tentang […] More

  • in ,

    Download Mp3 Dudohno Aku – Happy Asmara

    Dudohno Aku - Happy Asmara

    Lirik Lagu Dudohno Aku Happy Asmara Yen Ngomong Sayang, Aku Wes Sayang Yen Ngomong Setiyo, Aku Iki Setiyo Sing Tak Pingini Gedene Tresnamu Dudohno Ning Aku Sekabehane Uwes Tak Ngerteni Karo Kabeh Eleke Tingkahmu Opo Maneh Gedene Egomu Sing Marai Atiku Ajur Remuk Ngerteni Awakmu Nanging Kabeh Iki Wes Tak Sabari Wes Ra Mikir Tentang […] More

  • in ,

    Lirik Lagu Awal Kasmaran – Happy Asmara

    Awal Kasmaran - Happy Asmara

    Lirik Lagu Awal Kasmaran Happy Asmara Iki awal cerito Ku ngrasakke tresno Tresno karo konco Aku mung iso nrimo Senajan mbok anggep konco Tapi ora popo Nanging siji Sing tak karepke ning ati Tulung ngerteni rosoku iki Iki awal cerito Ku ngrasakke tresno Tresno karo konco Aku mung iso nrimo Senajan mbok anggep konco Tapi […] More

  • in ,

    Download Mp3 Awal Kasmaran – Happy Asmara

    Awal Kasmaran - Happy Asmara

    Lirik Lagu Awal Kasmaran Happy Asmara Iki awal cerito Ku ngrasakke tresno Tresno karo konco Aku mung iso nrimo Senajan mbok anggep konco Tapi ora popo Nanging siji Sing tak karepke ning ati Tulung ngerteni rosoku iki Iki awal cerito Ku ngrasakke tresno Tresno karo konco Aku mung iso nrimo Senajan mbok anggep konco Tapi […] More

  • in , ,

    Lirik Lagu Ku Puja Puja – Happy Asmara

    Ku Puja Puja - Happy Asmara

    Lirik Lagu Ku Puja Puja Happy Asmara Sungguh terpuruk dalam lamunan Seakan ragaku hangus terbakar Begitu besar api ‘Tak akan mampu ‘ku sirami Sengajakah kau kirimkan undangan Ataukah hanya pelampiasan Adakah alasan Yang akan kau tunggu Apa salahku Apa dosaku Hingga kau tega menyakiti Kau yang s’lalu ‘ku puja-puja Namamu terukir indah Gelapnya indah dunia […] More

  • in , ,

    Download Mp3 Ku Puja Puja – Happy Asmara

    Ku Puja Puja - Happy Asmara

    Lirik Lagu Ku Puja Puja Happy Asmara Sungguh terpuruk dalam lamunan Seakan ragaku hangus terbakar Begitu besar api ‘Tak akan mampu ‘ku sirami Sengajakah kau kirimkan undangan Ataukah hanya pelampiasan Adakah alasan Yang akan kau tunggu Apa salahku Apa dosaku Hingga kau tega menyakiti Kau yang s’lalu ‘ku puja-puja Namamu terukir indah Gelapnya indah dunia […] More

  • in ,

    Download MP3 Cocote Tonggo Happy Asmara

    Download MP3 Lagu Cocote Tonggo Happy Asmara

    Lirik Lagu Cocote Tonggo Happy Asmara Iki cerito urip ono ing deso Nyandang urip bebarengan karo tonggo Ra kuat mangan dirasani, mangan enak yo di iri Kudu piye anggonku nyikapi Ini cerita hidup di desa Menjalani hidup bersandingan dengan tetangga Tak kuat makan dibicarain, makan enak dibicarain Harus bagaimana diriku menyikapi Aku sebel nduwe tonggo […] More

  • in ,

    Lirik Lagu Cocote Tonggo Happy Asmara

    Lirik Lagu Cocote Tonggo Happy Asmara

    Lirik Lagu Cocote Tonggo Happy Asmara Iki cerito urip ono ing deso Nyandang urip bebarengan karo tonggo Ra kuat mangan dirasani, mangan enak yo di iri Kudu piye anggonku nyikapi Ini cerita hidup di desa Menjalani hidup bersandingan dengan tetangga Tak kuat makan dibicarain, makan enak dibicarain Harus bagaimana diriku menyikapi Aku sebel nduwe tonggo […] More

  • in ,

    Lirik Lagu Wes Konangan – Happy Asmara

    Wes Konangan - Happy Asmara

    Lirik Lagu Wes Konangan Happy Asmara Dudu Mergo Mung Nggawe Crito Nanging Aku Cidro Mbok Gawe Loro Ning Mripatku Dewe Ngerti Sak Nyatane Kowe Gandengan Karo Wong Liyo Mending Lungo Timbang Soyo Atiku Loro Bola Bali Konangan Nanging Soyo Ndodro Nangis Batinku Kowe Nglarani Aku Opo Pancen Seneng Yen Mung Nggawe Loroku Nadyan Kowe Wes […] More

  • in ,

    Download Mp3 Wes Konangan – Happy Asmara

    Wes Konangan - Happy Asmara

    Lirik Lagu Wes Konangan Happy Asmara Dudu Mergo Mung Nggawe Crito Nanging Aku Cidro Mbok Gawe Loro Ning Mripatku Dewe Ngerti Sak Nyatane Kowe Gandengan Karo Wong Liyo Mending Lungo Timbang Soyo Atiku Loro Bola Bali Konangan Nanging Soyo Ndodro Nangis Batinku Kowe Nglarani Aku Opo Pancen Seneng Yen Mung Nggawe Loroku Nadyan Kowe Wes […] More

Load More
Congratulations. You've reached the end of the internet.