Lirik Lagu Cidro 2 Panas Panase Srengenge Kuwi Esa Risty Durung nganti garing Catu sing ning atiku Tego-tegone sliramu Nambahi loro batinku Aku ora percoyo Nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto Yen sliramu kuwi cidro Panas-panase srengenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging seh panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Reff : Lungo awakku sing kudu lungo Timbang batinku keloro-loro Ra bakal awakku iki Bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo Snajan loro neng njero dodo Yen pancene uwis nasibku Kudu pisahan karo awakmu Download MP3 Esa Risty - Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi) | Koplo Version

Lirik Lagu Cidro 2 Panas Panase Srengenge Kuwi Esa Risty Durung nganti garing Catu sing ning atiku Tego-tegone sliramu Nambahi loro batinku Aku ora percoyo Nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto Yen sliramu kuwi cidro Panas-panase srengenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging seh panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Reff : Lungo awakku sing kudu lungo Timbang batinku keloro-loro Ra bakal awakku iki Bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo Snajan loro neng njero dodo Yen pancene uwis nasibku Kudu pisahan karo awakmu Download MP3 Esa Risty - Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi) | Koplo Version

Lirik Sawangen Esa Risty opo aku kurang gati.. opo aku.. iki kurang sayang.. katone tresnomu ngambang.. katone atimu bimbang.. seng tak jaluk mung ngertine.. yen tresnoku.. mung karo kowe.. ora ono liyane.. ning atiku mung ono kowe.. Reff: sawangen.. kae sawangen.. bulan ra kiro ninggalno bumine.. sawangen.. kae sawangen.. lintang ra kiro ninggalno langite.. koyo gatiku neng kowe koyo sayangku neng kowe selawase mung karo kowe.. opo aku kurang gati.. opo aku.. iki kurang sayang.. katone tresnomu ngambang.. katone atimu bimbang.. seng tak jaluk mung ngertine.. yen tresnoku.. mung karo kowe.. ora ono liyane.. ning atiku mung ono kowe.. Reff: sawangen.. kae sawangen.. bulan ra kiro ninggalno bumine.. sawangen.. kae sawangen.. lintang ra kiro ninggalno langite.. koyo gatiku neng kowe koyo sayangku neng kowe selawase mung karo kowe.. sawangen.. kae sawangen.. bulan ra kiro ninggalno bumine.. sawangen.. kae sawangen.. lintang

Lirik Sawangen Esa Risty opo aku kurang gati.. opo aku.. iki kurang sayang.. katone tresnomu ngambang.. katone atimu bimbang.. seng tak jaluk mung ngertine.. yen tresnoku.. mung karo kowe.. ora ono liyane.. ning atiku mung ono kowe.. Reff: sawangen.. kae sawangen.. bulan ra kiro ninggalno bumine.. sawangen.. kae sawangen.. lintang ra kiro ninggalno langite.. koyo gatiku neng kowe koyo sayangku neng kowe selawase mung karo kowe.. opo aku kurang gati.. opo aku.. iki kurang sayang.. katone tresnomu ngambang.. katone atimu bimbang.. seng tak jaluk mung ngertine.. yen tresnoku.. mung karo kowe.. ora ono liyane.. ning atiku mung ono kowe.. Reff: sawangen.. kae sawangen.. bulan ra kiro ninggalno bumine.. sawangen.. kae sawangen.. lintang ra kiro ninggalno langite.. koyo gatiku neng kowe koyo sayangku neng kowe selawase mung karo kowe.. sawangen.. kae sawangen.. bulan ra kiro ninggalno bumine.. sawangen.. kae sawangen.. lintang

Lirik Lagu Cidro 2 Esa Risty Wandra Durung nganti garing catu sing ning atiku Tego – tegone sliramu nambahi loro bathinku Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas – panase serngenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging isih panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Lungo awakku sing kudu lungo Timbang batinku leloro – loro Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo Senajan loro neng jero dodo Yen pancene uwis nasibku Kudu pisahan karo awakmu Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas – panase serngenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging isih panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Lungo awakku sing kudu lungo Timbang batinku keloro

Lirik Lagu Cidro 2 Esa Risty Wandra Durung nganti garing catu sing ning atiku Tego – tegone sliramu nambahi loro bathinku Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas – panase serngenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging isih panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Lungo awakku sing kudu lungo Timbang batinku leloro – loro Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo Senajan loro neng jero dodo Yen pancene uwis nasibku Kudu pisahan karo awakmu Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas – panase serngenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging isih panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Lungo awakku sing kudu lungo Timbang batinku keloro

Lirik Lagu ESA RISTY - KUAT ATI Sayang sing tak suwun Mung pangapuramu Dudu karep ati iki Ninggalke sliramu Sayang lungaku ora bakal Keliyo tresno Mendem roso senajan atiku loro. Sayang maafkan orang tuaku Bukan maksud hati ini Tuk kecewakanmu Sayang yakinlah suatu saat nanti Ku berjanji sehidup semati dadi siji Denganmu pujaan hati. Sayang Hanya satu yang ku mau Cukup restu dari orang tuamu Tresnoku lan tresnomu Supoyo langgeng Ora bakal dadi semu. Pujaan hati Tak suwun sing kuat ati Mergo tresno iki kita yang jalani Mugo kabeh mangestoni Katresnan iki Mugo Gusti ngijabahi. Sayang maafkan orang tuaku Bukan maksud hati ini Tuk kecewakanmu Sayang yakinlah suatu saat nanti Ku berjanji sehidup semati dadi siji Denganmu pujaan hati. Sayang Hanya satu yang ku mau Cukup restu dari orang tuamu Tresnoku lan tresnomu Supoyo langgeng Ora bakal dadi semu. Pujaan hati Tak suwun

Lirik Lagu ESA RISTY - KUAT ATI Sayang sing tak suwun Mung pangapuramu Dudu karep ati iki Ninggalke sliramu Sayang lungaku ora bakal Keliyo tresno Mendem roso senajan atiku loro. Sayang maafkan orang tuaku Bukan maksud hati ini Tuk kecewakanmu Sayang yakinlah suatu saat nanti Ku berjanji sehidup semati dadi siji Denganmu pujaan hati. Sayang Hanya satu yang ku mau Cukup restu dari orang tuamu Tresnoku lan tresnomu Supoyo langgeng Ora bakal dadi semu. Pujaan hati Tak suwun sing kuat ati Mergo tresno iki kita yang jalani Mugo kabeh mangestoni Katresnan iki Mugo Gusti ngijabahi. Sayang maafkan orang tuaku Bukan maksud hati ini Tuk kecewakanmu Sayang yakinlah suatu saat nanti Ku berjanji sehidup semati dadi siji Denganmu pujaan hati. Sayang Hanya satu yang ku mau Cukup restu dari orang tuamu Tresnoku lan tresnomu Supoyo langgeng Ora bakal dadi semu. Pujaan hati Tak suwun

Lirik Lagu Esa Risty - Pergi Hilang Dan Lupakan Dunia hari ini begitu tak berarti Tak berjalan cepat seolah tak peduli Lambat laun ku bertahan dengan hari ini Hari yang takkan pernah berakhir. Semua telah berubah sejalan dengan waktu Setiap detik berharga bagiku Waktu pun ingin kuubah, kembali tertawa Aku hanya bisa menangis, aku tak bisa. Maafkanlah diriku atas semua kesalahan Yang kuperbuat selama ini kepada dirimu Daku berjanji akan melepasmu dengan senyuman Yang akan kau ingat dan kau kenang sampai mati Selamanya. Semua telah berubah sejalan dengan waktu Setiap detik berharga bagiku Waktu pun ingin kuubah 'tuk kembali tertawa Aku hanya bisa menangis, aku tak bisa. Maafkanlah diriku atas semua kesalahan Yang kuperbuat selama ini kepada dirimu Daku berjanji akan melepasmu dengan

Lirik Lagu Esa Risty - Pergi Hilang Dan Lupakan Dunia hari ini begitu tak berarti Tak berjalan cepat seolah tak peduli Lambat laun ku bertahan dengan hari ini Hari yang takkan pernah berakhir. Semua telah berubah sejalan dengan waktu Setiap detik berharga bagiku Waktu pun ingin kuubah, kembali tertawa Aku hanya bisa menangis, aku tak bisa. Maafkanlah diriku atas semua kesalahan Yang kuperbuat selama ini kepada dirimu Daku berjanji akan melepasmu dengan senyuman Yang akan kau ingat dan kau kenang sampai mati Selamanya. Semua telah berubah sejalan dengan waktu Setiap detik berharga bagiku Waktu pun ingin kuubah 'tuk kembali tertawa Aku hanya bisa menangis, aku tak bisa. Maafkanlah diriku atas semua kesalahan Yang kuperbuat selama ini kepada dirimu Daku berjanji akan melepasmu dengan