More stories

  • in

    Lirik Lagu Happy Asmara – Pingin Sayang

    Asmara - Pingin Sayang

    Lirik Lagu Pingin Sayang Happy Asmara saktenane bingung yen lagi kasmaran mung tansah kelingan sliramu dadi pikiran isuk awan bengi mung kebedo ati pengenku mung siji, kowe tak impi impi kudu kepiye aku le nyatake aku mung wani nyawang seko kene mergo kahanan uripku sing bedo karo kowe sing luwih duwe bondo pengen ngomong sayang, […] More

  • in

    Download Mp3 Happy Asmara – Pingin Sayang

    Asmara - Pingin Sayang

    Lirik Lagu Pingin Sayang Happy Asmara saktenane bingung yen lagi kasmaran mung tansah kelingan sliramu dadi pikiran isuk awan bengi mung kebedo ati pengenku mung siji, kowe tak impi impi kudu kepiye aku le nyatake aku mung wani nyawang seko kene mergo kahanan uripku sing bedo karo kowe sing luwih duwe bondo pengen ngomong sayang, […] More

  • in

    Lirik Lagu Yeni Inka – Tatu

    Yeni Inka – Tatu

    Lirik lagu Tatu Yeni Inka Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang Nanging neng ati tansah kelingan Manise janji – janjimu kuwi Nglarani ati Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo TATU sing ono ndodo Perih rasane yen eling kowe Angel tambane Opo aku salah yen aku crito Opo anane Wong sing neng sandhingmu ben melu […] More

  • in

    Download Mp3 Yeni Inka – Tatu

    Yeni Inka – Tatu

    Lirik lagu Tatu Yeni Inka Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang Nanging neng ati tansah kelingan Manise janji – janjimu kuwi Nglarani ati Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo TATU sing ono ndodo Perih rasane yen eling kowe Angel tambane Opo aku salah yen aku crito Opo anane Wong sing neng sandhingmu ben melu […] More

  • in

    Lirik Lagu Powfu – Death Bed

    Death Bed - Powfu

    Lirik Lagu Death Bed Powfu Don’t stay awake for too long Don’t go to bed I’ll make a cup of coffee for your head I’ll get you up and going out of bed Yeah I don’t wanna fall asleep I don’t wanna pass away I been thinking of our future ‘cause I’ll never see those […] More

  • in

    Download Mp Death Bed – Powfu

    Death Bed - Powfu

    Lirik Lagu Death Bed Powfu Don’t stay awake for too long Don’t go to bed I’ll make a cup of coffee for your head I’ll get you up and going out of bed Yeah I don’t wanna fall asleep I don’t wanna pass away I been thinking of our future ‘cause I’ll never see those […] More

  • in

    Lirik Lagu Happy Asmara – Menepi (Pop Koplo)

    Happy Asmara - Menepi (Pop Koplo)

    Lirik Lagu Menepi Happy Asmara Mencintai dalam sepi Dan rasa sabar mana lagi Yang harus kupendam dalam Mengagumi dirimu Melihatmu genggam tangannya Nyaman didalam pelukannya Yang mampu membuatku Tersadar dan sedikit menepi Kau yang pernah Singgah disini Dan cerita yang dulu Kau ingatkan kembali Tak mampu aku Tuk mengenang lagi Biarlah kenangan kita Pupus di […] More

  • in

    Lirik Lagu Arda – Kagem Ibu (Official)

    Arda - Kagem Ibu (Official)

    Lirik Lagu Kagem Ibu Arda Ibu.. beninge koyo wudhu Sing nentremke atiku Sak ben eling kabeh ngendikamu.. Ibu.. ora lali nyuwunku Impenono aku.. senajan sedelok j’roning kangenku Oh ibu, wis kepenak panggonmu Sedoyo mung nenggo waktu Reff: Ning angan-anganku Tak gegem welingmu Tak ugemi nganti seprene Ora lali Saben wayah bengi Soyo ceto ngendikmu Ngelingake […] More

  • in

    Download Mp3 Arda – Kagem Ibu (Official)

    Arda - Kagem Ibu (Official)

    Lirik Lagu Kagem Ibu Arda Ibu.. beninge koyo wudhu Sing nentremke atiku Sak ben eling kabeh ngendikamu.. Ibu.. ora lali nyuwunku Impenono aku.. senajan sedelok j’roning kangenku Oh ibu, wis kepenak panggonmu Sedoyo mung nenggo waktu Reff: Ning angan-anganku Tak gegem welingmu Tak ugemi nganti seprene Ora lali Saben wayah bengi Soyo ceto ngendikmu Ngelingake […] More

  • in

    Lirik Lagu Didi Kempot – Tatu

    Didi Kempot - Tatu

    Lirik lagu Tatu Didi Kempot  Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang Nanging neng ati tansah kelingan Manise janji – janjimu kuwi Nglarani ati Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo TATU sing ono ndodo Perih rasane yen eling kowe Angel tambane Opo aku salah yen aku crito Opo anane Wong sing neng sandhingmu ben melu […] More

  • in

    Download Mp3 Didi Kempot – Tatu

    Didi Kempot - Tatu

    Lirik lagu Tatu Didi Kempot  Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang Nanging neng ati tansah kelingan Manise janji – janjimu kuwi Nglarani ati Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo TATU sing ono ndodo Perih rasane yen eling kowe Angel tambane Opo aku salah yen aku crito Opo anane Wong sing neng sandhingmu ben melu […] More

  • in

    Lirikk Lagu Happy Asmara – Tak Ikhalsno

    Happy Asmara - Tak Ikhalsno

    Lirik Lagu Tak Ikhlasno Happy Asmara Sepine wengi iki ngeridu ati Seng tansah kelingan sliramu, kowe ninggal aku Ademe howo iki, nggowo loro sing kang nyoto Mergo nyawang kowe gandeng karo liyane Yen pancen iki wis garise, aku ikhlas lahir batine Kabeh kudu tak lalekke, masio abot sanggane, oh Ra sepirone loro ati iki amergo […] More

Load More
Congratulations. You've reached the end of the internet.