Lirik Lagu SYAHARA - THOMAS ARYA (DJ KENTRUNG, KALIA SISKA ft SKA 86) Syahara, kasihku Kau menyinari ruang hidupku Syahdunya bersamamu Mengenang di hatiku Syahara Syahara, sayangku Mengukir indahnya bersamamu Jalinan rasa rindu Memburu di hatiku Syahara O-o-o-oh Syahara Syahara, engkaulah gadis pujaan Siramilah rasa rindu Andai engkau dapat mengerti Betapa 'ku menyayangi Dan bila pada suatu hari nanti Engkau dapat kumiliki Takkan pernah aku lepaskan Dirimu oh Syahara O-o-o-oh Syahara Syahara, kasihku Kau menyinari ruang hidupku Syahdunya bersamamu Mengenang di hatiku Syahara Syahara, sayangku Mengukir indahnya bersamamu Jalinan rasa rindu Memburu di hatiku Syahara O-o-o-oh Syahara Syahara, engkaulah gadis pujaan Siramilah rasa rindu Andai engkau dapat mengerti Betapa 'ku menyayangi Dan bila pada suatu hari nanti Engkau dapat kumiliki Takkan pernah aku lepaskan Dirimu oh Syahara Syahara, engkaulah gadis pujaan Siramilah rasa rindu Andai engkau dapat mengerti Betapa 'ku menyayangi Dan bila pada suatu hari nanti Engkau dapat kumiliki Takkan pernah

Lirik Lagu SYAHARA - THOMAS ARYA (DJ KENTRUNG, KALIA SISKA ft SKA 86) Syahara, kasihku Kau menyinari ruang hidupku Syahdunya bersamamu Mengenang di hatiku Syahara Syahara, sayangku Mengukir indahnya bersamamu Jalinan rasa rindu Memburu di hatiku Syahara O-o-o-oh Syahara Syahara, engkaulah gadis pujaan Siramilah rasa rindu Andai engkau dapat mengerti Betapa 'ku menyayangi Dan bila pada suatu hari nanti Engkau dapat kumiliki Takkan pernah aku lepaskan Dirimu oh Syahara O-o-o-oh Syahara Syahara, kasihku Kau menyinari ruang hidupku Syahdunya bersamamu Mengenang di hatiku Syahara Syahara, sayangku Mengukir indahnya bersamamu Jalinan rasa rindu Memburu di hatiku Syahara O-o-o-oh Syahara Syahara, engkaulah gadis pujaan Siramilah rasa rindu Andai engkau dapat mengerti Betapa 'ku menyayangi Dan bila pada suatu hari nanti Engkau dapat kumiliki Takkan pernah aku lepaskan Dirimu oh Syahara Syahara, engkaulah gadis pujaan Siramilah rasa rindu Andai engkau dapat mengerti Betapa 'ku menyayangi Dan bila pada suatu hari nanti Engkau dapat kumiliki Takkan pernah

Lirik Lagu Los Dol Deny Caknan  Kalia Siska ft. Ska 86 | DJ Kentrung Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an cek paket datane, yen entek tak tukokne tenan dik elingo yen mantan nakokne iku ora rindu, nanging kangen kringet bareng awakmu tak gawe los dol blas aku ra rewel nyanding sliramu sing angel disetel tutuk – tutuk no chatingan karo wong liyo rapopo, aku ra gelo, kok tutup – tutupi, nomere mbok ganti firasat ati angel di apusi senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas titeni, bakale ngerti reff : Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an cek paket datane, yen entek tak tukokne tenan dik elingo yen mantan nakokne iku ora rindu, nanging kangen kringet

Lirik Lagu Banyu Moto Syahiba Saufa Tembang iki tak gawe Mung kanggo kowe Sing paling tak tenani Nganti saiki Tumetese banyu moto iki Sing dadi saksi Sumpah lan janji Sehidup semati Sampai kapan kan kau buktikan Tresno tulus yo mung kanggo awakku Sampai mati kan ku pastikan Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati Tambah nggegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku Tumetese banyu moto iki Sing dadi saksi Sumpah lan janji Sehidup semati Sampai kapan kan kau buktikan Tresno tulus yo mung kanggo awakku Sampai mati kan ku pastikan Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati Sampai kapan kan kau buktikan Tresno tulus yo mung kanggo awakku Sampai mati kan ku pastikan Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati Cahyo lintang

Lirik Lagu Banyu Moto Syahiba Saufa Tembang iki tak gawe Mung kanggo kowe Sing paling tak tenani Nganti saiki Tumetese banyu moto iki Sing dadi saksi Sumpah lan janji Sehidup semati Sampai kapan kan kau buktikan Tresno tulus yo mung kanggo awakku Sampai mati kan ku pastikan Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati Tambah nggegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku Tumetese banyu moto iki Sing dadi saksi Sumpah lan janji Sehidup semati Sampai kapan kan kau buktikan Tresno tulus yo mung kanggo awakku Sampai mati kan ku pastikan Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati Sampai kapan kan kau buktikan Tresno tulus yo mung kanggo awakku Sampai mati kan ku pastikan Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati Cahyo lintang