More stories

  • in ,

    Download Mp3 Layang Kangen – Didi Kempot feat. Deny Caknan

    Layang Kangen - Didi Kempot feat. Deny Caknan

    Lirik Lagu Layang Kangen Didi Kempot feat. Deny Caknan Layangmu tak tompo wingi kuwi Wes tak woco opo karepe atimu Trenyuh ati iki moco tulisanmu Ora kroso netes eluh neng pipiku Umpomo tanganku dadi suwiwi Iki ugo aku mesti enggal bali Ning kepiye maneh mergo kahananku Cah ayu entenono tekanku Ora maido sopo wong sing ora […] More

  • in ,

    Lirik Lagu Tatu – Didi Kempot Cover Woro Widowati

    Tatu - Didi Kempot Cover Woro Widowati

    Lirik Lagu Tatu Woro Widowati Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang Nanging neng ati tansah kelingan Manise janji – janjimu kuwi Nglarani ati Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo TATU sing ono ndodo Perih rasane yen eling kowe Angel tambane Opo aku salah yen aku crito Opo anane Wong sing neng sandhingmu ben melu […] More

  • in ,

    Download Mp3 Tatu – Didi Kempot Cover Woro Widowati

    Tatu - Didi Kempot Cover Woro Widowati

    Lirik Lagu Tatu Woro Widowati Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang Nanging neng ati tansah kelingan Manise janji – janjimu kuwi Nglarani ati Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo TATU sing ono ndodo Perih rasane yen eling kowe Angel tambane Opo aku salah yen aku crito Opo anane Wong sing neng sandhingmu ben melu […] More

  • in ,

    Lirik Lagu Kangen Nickeria – Nella Kharisma

    Kangen Nickeria - Nella Kharisma

    Lirik Lagu Kangen Nickeria Nella Kharisma Spesial kanggo dulur-dulurku, sing ono Nickerie Tak nyanyike lagu iki, kangen sliramu Sepine wengi iki Neng kene aku ngenteni Kesuwen-suwene wis pirang sasi Neng Nickerie kowe ra bali Opo aku salah Naliko urip sak omah Rembulan sing ngilo ono segoro Padhangono ati kulo Pujaan hatiku ra teko-teko Neng Nickerie […] More

  • in ,

    Donwload Mp3 Kangen Nickeria – Nella Kharisma

    Kangen Nickeria - Nella Kharisma

    Lirik Lagu Kangen Nickeria Nella Kharisma Spesial kanggo dulur-dulurku, sing ono Nickerie Tak nyanyike lagu iki, kangen sliramu Sepine wengi iki Neng kene aku ngenteni Kesuwen-suwene wis pirang sasi Neng Nickerie kowe ra bali Opo aku salah Naliko urip sak omah Rembulan sing ngilo ono segoro Padhangono ati kulo Pujaan hatiku ra teko-teko Neng Nickerie […] More

  • in ,

    Lirik Lagu Kangen Nickeria – Didi Kempot feat. Dory

    angen Nickeria - Didi Kempot feat. Dory

    Lirik Lagu Kangen Nickeria Didi Kempot feat. Dory Spesial kanggo dulur-dulurku, sing ono Nickerie Tak nyanyike lagu iki, kangen sliramu Sepine wengi iki Neng kene aku ngenteni Kesuwen-suwene wis pirang sasi Neng Nickerie kowe ra bali Opo aku salah Naliko urip sak omah Rembulan sing ngilo ono segoro Padhangono ati kulo Pujaan hatiku ra teko-teko […] More

  • in ,

    Download Mp3 Kangen Nickeria – Didi Kempot feat. Dory

    angen Nickeria - Didi Kempot feat. Dory

    Lirik Lagu Kangen Nickeria Didi Kempot feat. Dory Spesial kanggo dulur-dulurku, sing ono Nickerie Tak nyanyike lagu iki, kangen sliramu Sepine wengi iki Neng kene aku ngenteni Kesuwen-suwene wis pirang sasi Neng Nickerie kowe ra bali Opo aku salah Naliko urip sak omah Rembulan sing ngilo ono segoro Padhangono ati kulo Pujaan hatiku ra teko-teko […] More

  • in ,

    Lirik Lagu Pamer Bojo (Didi Kempot) – Cover Dyah Novia

    Pamer Bojo (Didi Kempot) - Cover Dyah Novia

    Lirik Lagu Pamer Bojo DyahNovia  Koyo ngene rasane wong nandang kangen Rino wengi atiku rasane peteng Tansah kelingan kepingin nyawang Sedelo wae uwis emoh tenan Cidro janji tegane kowe ngapusi Nganti seprene suwene aku ngenteni Nangis batinku, nggrantes uripku Teles kebes netes eluh neng dadaku Dudu klambi anyar sing neng njero lemariku Nanging bojo anyar […] More

  • in ,

    Download Mp3 Pamer Bojo (Didi Kempot) – Cover Dyah Novia

    Pamer Bojo (Didi Kempot) - Cover Dyah Novia

    Lirik Lagu Pamer Bojo Dyah Novia Koyo ngene rasane wong nandang kangen Rino wengi atiku rasane peteng Tansah kelingan kepingin nyawang Sedelo wae uwis emoh tenan Cidro janji tegane kowe ngapusi Nganti seprene suwene aku ngenteni Nangis batinku, nggrantes uripku Teles kebes netes eluh neng dadaku Dudu klambi anyar sing neng njero lemariku Nanging bojo […] More

Load More
Congratulations. You've reached the end of the internet.