Lirik Lagu Cerito Loro Happy Asmara  Tak tembangke lagu iki Kanggo sliramu sing paling tak tresnami Getun ati iki aku ra nepati janji Aku lungo tanpo kondo Mergo kedanan wong liyo Kelingan mbiyen dewe ketemu Kowe janji ra bakal ngelarani ...

Lirik Lagu Cerito Loro Happy Asmara  Tak tembangke lagu iki Kanggo sliramu sing paling tak tresnami Getun ati iki aku ra nepati janji Aku lungo tanpo kondo Mergo kedanan wong liyo Kelingan mbiyen dewe ketemu Kowe janji ra bakal ngelarani ...