More stories

  • in ,

    Download MP3 & Lirik Lagu Ambyar Didi Kempot

    Lirik Lagu Ambyar Didi Kempot Wis kebacut ambyar tresnaku kesasar Seneng karo kowe selak nggonku milih pacar Wis ambyar loro sing tak rasakke Kowe lunggo ninggalke aku ning kene Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene Manise janjimu jebule mung ono lambe Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene Ning opo kowe tego nyekso aku koyo ngene […] More