More stories

  • in ,

    Lirik Lagu Banyu Moto – Woro Widowati ft. Galih Wicaksono

    Banyu Moto - Woro Widowati ft. Galih Wicaksono

    Lirik Lagu Banyu Moto Woro Widowati ft. Galih Wicaksono Tembang iki tak gawe Mung kanggo kowe Sing paling tak tenani Nganti saiki Tumetese banyu moto iki Sing dadi saksi Sumpah lan janji Sehidup semati Sampai kapan kan kau buktikan Tresno tulus yo mung kanggo awakku Sampai mati kan ku pastikan Mergo mung kowe sing tak […] More

  • in ,

    Lirik Lagu Banyu Moto – Safira Inema

    Banyu Moto - Safira Inema

    Lirik Lagu Banyu Moto Safira Inema Tembang iki tak gawe Mung kanggo kowe Sing paling tak tenani Nganti saiki Tumetese banyu moto iki Sing dadi saksi Sumpah lan janji Sehidup semati Sampai kapan kan kau buktikan Tresno tulus yo mung kanggo awakku Sampai mati kan ku pastikan Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati […] More

  • in ,

    Lirik Lagu Banyu Moto – Happy Asmara

    Banyu Moto - Happy Asmara

    Lirik Lagu Banyu Moto Happy Asmara Tembang iki tak gawe Mung kanggo kowe Sing paling tak tenani Nganti saiki Tumetese banyu moto iki Sing dadi saksi Sumpah lan janji Sehidup semati Sampai kapan kan kau buktikan Tresno tulus yo mung kanggo awakku Sampai mati kan ku pastikan Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati […] More

  • in ,

    Download Mp3 Banyu Moto – Happy Asmara

    Banyu Moto - Happy Asmara

    Lirik Lagu Banyu Moto Happy Asmara Tembang iki tak gawe Mung kanggo kowe Sing paling tak tenani Nganti saiki Tumetese banyu moto iki Sing dadi saksi Sumpah lan janji Sehidup semati Sampai kapan kan kau buktikan Tresno tulus yo mung kanggo awakku Sampai mati kan ku pastikan Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati […] More

  • in ,

    Lirik Lagu Banyu Moto – Nella Kharisma feat. Dory Harsa

    Download Mp3 Banyu Moto - Nella Kharisma feat. Dory Harsa

    Lirik Lagu Banyu Moto Nella Kharisma feat. Dory Harsa Tembang iki tak gawe Mung kanggo kowe Sing paling tak tenani Nganti saiki Tumetese banyu moto iki Sing dadi saksi Sumpah lan janji Sehidup semati Sampai kapan kan kau buktikan Tresno tulus yo mung kanggo awakku Sampai mati kan ku pastikan Mergo mung kowe sing tak […] More