Lirik Lagu Emas Hantaran  Gerry Mahesa ft. Lala Widy - ADELLA Berakhir sudah impian cinta Tinggalah puing-puingnya Mimpi yang indah tak jadi nyata Terkikis ombak menerpa Aku yang dulu engkau sayangi Mengapa kau tinggal pergi Oh dimanakah janji yang suci Yang katamu tak berbagi Ku ingin kau mengerti Apa yang ku alami Takdir diriku Harus melangkah jauh darimu Andaikan aku boleh bertanya Apakah ada salah diriku Agar ku jauh Dari prasangka rasa cemburu Tiada salah diriku kasih Salah pada nasibku sendiri Karna tak punya Emas permata hantaran cinta Aku yang dulu engkau sayangi Mengapa kau tinggal pergi Oh dimanakah janji yang suci Yang katamu tak berbagi Ku ingin kau mengerti Apa yang ku alami Takdir diriku Harus melangkah jauh darimu Andaikan aku boleh bertanya Apakah ada salah diriku Agar ku jauh Dari prasangka rasa cemburu Tiada salah

Lirik Lagu Emas Hantaran Gerry Mahesa ft. Lala Widy - ADELLA Berakhir sudah impian cinta Tinggalah puing-puingnya Mimpi yang indah tak jadi nyata Terkikis ombak menerpa Aku yang dulu engkau sayangi Mengapa kau tinggal pergi Oh dimanakah janji yang suci Yang katamu tak berbagi Ku ingin kau mengerti Apa yang ku alami Takdir diriku Harus melangkah jauh darimu Andaikan aku boleh bertanya Apakah ada salah diriku Agar ku jauh Dari prasangka rasa cemburu Tiada salah diriku kasih Salah pada nasibku sendiri Karna tak punya Emas permata hantaran cinta Aku yang dulu engkau sayangi Mengapa kau tinggal pergi Oh dimanakah janji yang suci Yang katamu tak berbagi Ku ingin kau mengerti Apa yang ku alami Takdir diriku Harus melangkah jauh darimu Andaikan aku boleh bertanya Apakah ada salah diriku Agar ku jauh Dari prasangka rasa cemburu Tiada salah

Lirik Lagu Cidro 2 Yeni Inka Adella Durung nganti garing catu sing ning atiku Tego – tegone sliramu nambahi loro bathinku Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas – panase serngenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging isih panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Lungo awakku sing kudu lungo Timbang batinku leloro – loro Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo Senajan loro neng jero dodo Yen pancene uwis nasibku Kudu pisahan karo awakmu Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas – panase serngenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging isih panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Lungo awakku sing kudu lungo Timbang batinku keloro

Lirik Lagu Cidro 2 Yeni Inka Adella Durung nganti garing catu sing ning atiku Tego – tegone sliramu nambahi loro bathinku Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas – panase serngenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging isih panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Lungo awakku sing kudu lungo Timbang batinku leloro – loro Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo Senajan loro neng jero dodo Yen pancene uwis nasibku Kudu pisahan karo awakmu Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas – panase serngenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging isih panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Lungo awakku sing kudu lungo Timbang batinku keloro