Download MP3 Sampun Lilo Happy Asmara
Download MP3 Sampun Lilo Happy Asmara. Sumber Foto : Youtube.com

Lirik Lagu Sampun Lilo Happy Asmara

Lagu Sampun Lilo Happy Asmara bercerita tentang ratapan seorang kekasih yang ditinggal pergi. Dan dia lebih memilih orang lain dibanding dirinya. Sang kekasih akhirnya harus merelakan kepergian kekasihnya bersama wanita lain.

Sampun Lilo artinya Sudah Rela (Ikhlas)

Lirik Lagu Sampun

Happy Asmara

Ra perlu kowe ngerti gedene perjuanganku
Tulus di nggo mbahagiakke sliramu
Ra perlu kowe ngerti gedene roso sayangku
Cukup aku yang merasakan itu

Masio aku dudu pilihanmu
Kowe tetep neng atiku

Aku tresno karo kowe
Nanging kowe tresno dee
Aku sayang kowe
nanging kowe sayang dee
Uwes tak lilakno wes kowe lungo o
Sing adoh seko uripku

Aku tresno karo kowe
Nanging kowe tresno dee
Aku sayang kowe
nanging kowe sayang dee
Snajan ati loro, perih neng njero dodo nanging kudu tak tompo

Download MP3 Sampun Lilo Happy Asmara

4 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Marie Avgeropoulus (sumber: instagram/marieavgeropoulo)

10 Foto Seksi Marie Avgeropoulus Pemeran Nikki Film Tracers

Jadwal Acara Trans TV

Jadwal Acara Trans TV Selasa, 28 April 2020