Lirik Lagu Cinta Tak Terpisahkan (Reaggae Version) Dara Ayu ft. Bajol Ndanu  Duh Denok gandolane ati Tegane nyulayani Janjimu sehidup semati Among ono ing lathi Rasa sayangmu sudah pergi Tak menghiraukan aku lagi Duh Denok gandolane ati Tegane nyulayani Duh ...

Lirik Lagu Cinta Tak Terpisahkan (Reaggae Version) Dara Ayu ft. Bajol Ndanu  Duh Denok gandolane ati Tegane nyulayani Janjimu sehidup semati Among ono ing lathi Rasa sayangmu sudah pergi Tak menghiraukan aku lagi Duh Denok gandolane ati Tegane nyulayani Duh ...

Lirik Lagu Pisah Guyon Waton  Kowe sing ono ning atiku Teko tanpo tak kiro Ning tengah ati sing wis dadi siji   Abot ninggalke tresnoku Tanpo ngerti Opo sebab lan kesalahanku   Tekan saiki aku ora iso lali Lagumu sing ...

Lirik Lagu Pisah Guyon Waton  Kowe sing ono ning atiku Teko tanpo tak kiro Ning tengah ati sing wis dadi siji   Abot ninggalke tresnoku Tanpo ngerti Opo sebab lan kesalahanku   Tekan saiki aku ora iso lali Lagumu sing ...

Lirik Lagu Ramadhan Tiba | Voice of Ramadhan 2021 Opick Iis Dahlia  Ramadhan tiba Ramadhan tiba Ramadhan tiba Marhaban Ya Ramadhan Marhaban Ya Ramadhan Marhaban Ya Ramadhan Marhaban Ya Ramadhan Ramadhan tiba Ramadhan tiba Ramadhan tiba Marhaban Ya Ramadhan Marhaban ...

Lirik Lagu Ramadhan Tiba | Voice of Ramadhan 2021 Opick Iis Dahlia  Ramadhan tiba Ramadhan tiba Ramadhan tiba Marhaban Ya Ramadhan Marhaban Ya Ramadhan Marhaban Ya Ramadhan Marhaban Ya Ramadhan Ramadhan tiba Ramadhan tiba Ramadhan tiba Marhaban Ya Ramadhan Marhaban ...

Lirik Lagu Pelangiku | Grand Final  Sherina Munaf Arsy  Titik – titik hujan Masih membasahi Kala kau menyapa Pelangiku Ingin kuberlari Jumpa bidadari Bawalah aku pergi Bersamamu Bisikkan kisah yang lucu Nyanyikanlah lagu merdumu Merah kuning Jingga dan ungu Sentuhkan ...

Lirik Lagu Pelangiku | Grand Final Sherina Munaf Arsy  Titik – titik hujan Masih membasahi Kala kau menyapa Pelangiku Ingin kuberlari Jumpa bidadari Bawalah aku pergi Bersamamu Bisikkan kisah yang lucu Nyanyikanlah lagu merdumu Merah kuning Jingga dan ungu Sentuhkan ...