Lirik Lagu Cidro 2 Panas Panase Srengenge Kuwi Vita Alvia Durung nganti garing catu sing ning atiku Tego – tegone sliramu nambahi loro bathinku Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas – panase serngenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging isih panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Lungo awakku sing kudu lungo Timbang batinku leloro – loro Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo Senajan loro neng jero dodo Yen pancene uwis nasibku Kudu pisahan karo awakmu Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas – panase serngenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging isih panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Lungo awakku sing kudu

Lirik Lagu Cidro 2 Panas Panase Srengenge Kuwi Vita Alvia Durung nganti garing catu sing ning atiku Tego – tegone sliramu nambahi loro bathinku Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas – panase serngenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging isih panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Lungo awakku sing kudu lungo Timbang batinku leloro – loro Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo Senajan loro neng jero dodo Yen pancene uwis nasibku Kudu pisahan karo awakmu Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas – panase serngenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging isih panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Lungo awakku sing kudu

Lirik Lagu Cidro 2 Panas Panase Srengenge Kuwi Happy Asmara Durung nganti garing catu sing ning atiku Tego – tegone sliramu nambahi loro bathinku Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas – panase serngenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging isih panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Lungo awakku sing kudu lungo Timbang batinku leloro – loro Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo Senajan loro neng jero dodo Yen pancene uwis nasibku Kudu pisahan karo awakmu Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas – panase serngenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging isih panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Lungo awakku sing kudu

Lirik Lagu Cidro 2 Panas Panase Srengenge Kuwi Happy Asmara Durung nganti garing catu sing ning atiku Tego – tegone sliramu nambahi loro bathinku Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas – panase serngenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging isih panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Lungo awakku sing kudu lungo Timbang batinku leloro – loro Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo Senajan loro neng jero dodo Yen pancene uwis nasibku Kudu pisahan karo awakmu Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas – panase serngenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging isih panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Lungo awakku sing kudu

Lirik Lagu Cidro 2 Panas Panase Srengenge Kuwi Esa Risty Durung nganti garing Catu sing ning atiku Tego-tegone sliramu Nambahi loro batinku Aku ora percoyo Nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto Yen sliramu kuwi cidro Panas-panase srengenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging seh panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Reff : Lungo awakku sing kudu lungo Timbang batinku keloro-loro Ra bakal awakku iki Bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo Snajan loro neng njero dodo Yen pancene uwis nasibku Kudu pisahan karo awakmu Download MP3 Esa Risty - Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi) | Koplo Version

Lirik Lagu Cidro 2 Panas Panase Srengenge Kuwi Esa Risty Durung nganti garing Catu sing ning atiku Tego-tegone sliramu Nambahi loro batinku Aku ora percoyo Nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto Yen sliramu kuwi cidro Panas-panase srengenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging seh panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Reff : Lungo awakku sing kudu lungo Timbang batinku keloro-loro Ra bakal awakku iki Bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo Snajan loro neng njero dodo Yen pancene uwis nasibku Kudu pisahan karo awakmu Download MP3 Esa Risty - Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi) | Koplo Version

Lirik Lagu 샤이니 'Don't Call Me' SHINee Don't call me (Check this out yo'll) Don't call me Don't call me (I don't want you back, don't call me) Don't call me Don't call me (I keep saying, next timeeun eopseo In your life) Don't call me Don't call me (Yeeaow) Don't call gipeojin bam jibyohage beri ullyeo It's your calling gojipseureopgo jidokaji geuge baro neo Still call neoneun swipge pogi mothae geu seongjil beoriji mothae onjongil nae ireumman seochihae nae heunjeokdeureul chaja hala dae nae achimeul mangchigon hae geu paeteoneun ppeonhae gwansim kkeojullae I know where you came from hanttaeneun naui Shawty sarajyeo jullae jeori Don't think about calling neon mot beotigetji jipchakppunigetji nacheoreom jalhan saram eopseul geonikka neodo cham pigonhaetji jeonbu kkumyeodaeni meoritsok kkwaena eojireowosseulgeoya Don't call me (michyeosseo neon) Don't call me Don't call

Lirik Lagu 샤이니 'Don't Call Me' SHINee Don't call me (Check this out yo'll) Don't call me Don't call me (I don't want you back, don't call me) Don't call me Don't call me (I keep saying, next timeeun eopseo In your life) Don't call me Don't call me (Yeeaow) Don't call gipeojin bam jibyohage beri ullyeo It's your calling gojipseureopgo jidokaji geuge baro neo Still call neoneun swipge pogi mothae geu seongjil beoriji mothae onjongil nae ireumman seochihae nae heunjeokdeureul chaja hala dae nae achimeul mangchigon hae geu paeteoneun ppeonhae gwansim kkeojullae I know where you came from hanttaeneun naui Shawty sarajyeo jullae jeori Don't think about calling neon mot beotigetji jipchakppunigetji nacheoreom jalhan saram eopseul geonikka neodo cham pigonhaetji jeonbu kkumyeodaeni meoritsok kkwaena eojireowosseulgeoya Don't call me (michyeosseo neon) Don't call me Don't call

Lirik Lagu Patah Hati Guyon Waton Mungkinkah hati untukmu Ku berikan tak sedikit waktu Mencoba katakan tuk hadapi Meski tak mampu sembuhkan lukamu Seiring waktu berganti Tetapku jaga indahnya senyummu Berharap kau tahu arti diriku Mencintaimu meski kau pun tak tau Kau pun pergi kembali dengannya Mencoba memaafkan dirinya Melupakan sakitmu yang pernah dibuat Dirinya Tak pernah dirimu mencoba mengerti Sedikit arti diriku disini Patah hati karna kau kembali Dengannya Seiring waktu berganti Tetapku jaga indahnya senyummu Berharap kau tau arti diriku Mencintaimu meski kau pun tak tau Kau pun pergi kembali dengannya Mencoba memaafkan dirinya Melupakan sakitmu yang pernah dibuat Dirinya Tak pernah dirimu mencoba mengerti Sedikit arti diriku disini Patah hati karna kau kembali Dengannya Patah hati karna kau kembali Dengannya Download MP3 GuyonWaton Official - Patah Hati

Lirik Lagu Patah Hati Guyon Waton Mungkinkah hati untukmu Ku berikan tak sedikit waktu Mencoba katakan tuk hadapi Meski tak mampu sembuhkan lukamu Seiring waktu berganti Tetapku jaga indahnya senyummu Berharap kau tahu arti diriku Mencintaimu meski kau pun tak tau Kau pun pergi kembali dengannya Mencoba memaafkan dirinya Melupakan sakitmu yang pernah dibuat Dirinya Tak pernah dirimu mencoba mengerti Sedikit arti diriku disini Patah hati karna kau kembali Dengannya Seiring waktu berganti Tetapku jaga indahnya senyummu Berharap kau tau arti diriku Mencintaimu meski kau pun tak tau Kau pun pergi kembali dengannya Mencoba memaafkan dirinya Melupakan sakitmu yang pernah dibuat Dirinya Tak pernah dirimu mencoba mengerti Sedikit arti diriku disini Patah hati karna kau kembali Dengannya Patah hati karna kau kembali Dengannya Download MP3 GuyonWaton Official - Patah Hati