Lirik Lagu Cidro 2 Panas Panase Srengenge Kuwi Vita Alvia Durung nganti garing catu sing ning atiku Tego – tegone sliramu nambahi loro bathinku Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas ...

Lirik Lagu Cidro 2 Panas Panase Srengenge Kuwi Vita Alvia Durung nganti garing catu sing ning atiku Tego – tegone sliramu nambahi loro bathinku Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas ...

Lirik Lagu Cidro 2 Panas Panase Srengenge Kuwi Happy Asmara Durung nganti garing catu sing ning atiku Tego – tegone sliramu nambahi loro bathinku Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas ...

Lirik Lagu Cidro 2 Panas Panase Srengenge Kuwi Happy Asmara Durung nganti garing catu sing ning atiku Tego – tegone sliramu nambahi loro bathinku Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas ...

Lirik Lagu Cidro 2 Panas Panase Srengenge Kuwi Esa Risty Durung nganti garing Catu sing ning atiku Tego-tegone sliramu Nambahi loro batinku Aku ora percoyo Nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto Yen sliramu kuwi cidro Panas-panase srengenge kuwi ...

Lirik Lagu Cidro 2 Panas Panase Srengenge Kuwi Esa Risty Durung nganti garing Catu sing ning atiku Tego-tegone sliramu Nambahi loro batinku Aku ora percoyo Nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto Yen sliramu kuwi cidro Panas-panase srengenge kuwi ...

Lirik Lagu 샤이니 ‘Don’t Call Me’ SHINee Don’t call me (Check this out yo’ll) Don’t call me Don’t call me (I don’t want you back, don’t call me) Don’t call me Don’t call me (I keep saying, next timeeun eopseo ...

Lirik Lagu 샤이니 ‘Don’t Call Me’ SHINee Don’t call me (Check this out yo’ll) Don’t call me Don’t call me (I don’t want you back, don’t call me) Don’t call me Don’t call me (I keep saying, next timeeun eopseo ...