Lirik Lagu Yowes Modaro – Woro Widowati ft. Galih Wicaksono

Yowes Modaro - Woro Widowati ft. Galih Wicaksono

Lirik Lagu Yowes Modaro

Woro Widowati ft. Galih Wicaksono

Rino ing wayah wengi
Aku kelingan kowe sek mbien ngancani
Susah seneng dilakoni bebarengan
Tanpa terpikirkan akhire bubaran

Atiku loro njobo njerone ambyar
Nyawang sliramu andang nduwe gandengan
Iki ati udu bahan nggo dolanan
Aku trimo ngalah mugo e kowe bungah

Mbokyo tulung sadaro
Ojo sakpenak e dewe
Kiro kiro ra tresno ora ko ngene carane
Waton ninggal lungo
Gandengan karo wong lio
Yowes ora popo karma iseh ono
Yowes modaro

Opo kowe ra ngerumangsani
Aku merjuangke esuk awan bengi
Golek rejeki tak nggo ngeragati
Mbasan kowe dadi lali sek ngancani

Sepurane kangmas aku ninggal lungo
Aku sadar aku wes ngelarani
Aku yo pengen bahagia
Jujur kesel mlarat urip rekoso

Mbokyo tulung sadaro
Ojo sakpenak e dewe
Kiro kiro ra tresno ora ko ngene carane
Waton ninggal lungo
Gandengan karo wong lio
Yowes ora popo karma iseh ono
Yowes modaro

( sepurane aku kangmas)
Modaro… Sadaro….
( aku pengem ayem)
Ojo sakpenak e dewe
( kowe kudu ngerti)
Kiro kiro ra tresno ora ko ngene carane
(Dudu maksudku ngelarani)
Waton ninggal lungo
( nangin aku pengen urip mulyo)
Gandengan karo wong lio
(Kanggo aku)
Yowes ora popo karma iseh ono
Yowes modaro

BACA juga :  Lirik Lagu Bulan Penuh Ampunan - Bunga Citra Lestari

Download Mp3 Yowes Modaro – Woro Widowati ft. Galih Wicaksono

No Comments
Post a comment