Lirik Lagu Vita Alvia – Salam Tresno – Tresno Ra Bakal Ilyang – Live Koplo

Lirik Lagu Vita Alvia - Salam Tresno - Tresno Ra Bakal Ilyang - Live Koplo

Lirik Lagu Vita Alvia – Salam Tresno – Tresno Ra Bakal Ilyang – Live Koplo

Sumilir Angin Wengi kang tumetes
Annambaih kangen ku sangsoyo gedi
Titipen Rindu Iki sangsoyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe

Slirahmu siji Tresnoku Yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning pati
Panyuwunku kanggo Riko njogo tresno nisun
Sayang… Aku tulus Tresno slirahmu… Huuu

Reff :

Tresno Ra bakal ilyang
Kangen sangsoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam Tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu neng slirahmu

Download MP3 Vita Alvia – Salam Tresno – Tresno Ra Bakal Ilyang – Live Koplo

BACA juga :  Lirik Lagu Rara Lida - Panggung Gemilang
No Comments
Post a comment