Lirik Lagu Vita Alvia – Dada Sayang

Lirik Lagu Vita Alvia - Dada Sayang

Lirik Lagu Vita Alvia – Dada Sayang

Rasane koyo ngene
Yen lagi nandang kahanan
Tak kuat-kuatne ati
Nadyan loro tenan
Sing dikarepne
Selawase sesandingan
Nyatane kabeh mung dadi kenangan.

Yen pancen mung semene
Tresnomu kanggo awakku
Yo wis kudu tak lilakne
Nadyan perih atiku
Ninggalke aku
Kowe malah ro wong liyo
Aku sadar wis ra ono artine.

Yo wis dada sayang
Dewe wis ra dadi siji
Sing ati-ati nggon bebrayan
Tak dongakne tresno nyawiji.

Yo wis dada sayang
Lilo ora tak gondeli
Amergo wis kudu sadar
Dudu sopo-sopo aku iki.

Yen wonten kurang
Ngapunten kulo
Cukup ngerti wae
Setyomu mung semono.

Yen pancen mung semene
Tresnomu kanggo awakku
Yo wis kudu tak lilakne
Nadyan perih atiku
Ninggalke aku
Kowe malah ro wong liyo
Aku sadar wis ra ono artine.

Yo wis dada sayang
Dewe wis ra dadi siji
Sing ati-ati nggon bebrayan
Tak dongakne tresno nyawiji.

Yo wis dada sayang
Lilo ora tak gondeli
Amergo wis kudu sadar
Dudu sopo-sopo aku iki.

Yen wonten kurang
Ngapunten kulo
Cukup ngerti wae
Setyomu mung semono.

Yo wis dada sayang
Dewe wis ra dadi siji
Sing ati-ati nggon bebrayan
Tak dongakne tresno nyawiji.

BACA juga :  Lirik Lagu Ramadan Berkah - Selfi, Lesti, Rara, Putri, Aulia, Fildan, Faul, Reza

Yo wis dada sayang
Lilo ora tak gondeli
Amergo wis kudu sadar
Dudu sopo-sopo aku iki.

Yen wonten kurang
Ngapunten kulo
Cukup ngerti wae
Setyomu mung semono.

Download MP3 Vita Alvia – Dada Sayang

No Comments
Post a comment