Lirik Lagu Vita Alvia – Aku Ikhlas AFTERSHINE – Live Koplo

Lirik Lagu Vita Alvia - Aku Ikhlas AFTERSHINE - Live Koplo

Lirik Lagu Vita Alvia – Aku Ikhlas AFTERSHINE – Live Koplo

Aku nglakoni kabeh iki
Ikhlas seko ning ati
Nggo sliramu
Duh kang mas sepurane yen aku
Nggawe loro atimu
Aku ora menghargai
Koe sing gemati

Yowes rapopo rasah digetuni
Cukup aku ngerti perjuanganku
Dadi esemmu ning uripmu

Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire
Kudu nompo loro iki
Tulong ojo koe ninggalke aku
Aku pengen ning sandingmu

Aku ngerti mripat iki seko koe
Aku jaluk ngapuro
Aku pengen awak dewe iso berbarengan
Jogonen sopo sing ngancani koe saiki
Gemateni de’e ojo disia siake
Aku iso ninggalke de’e demi koe
Rungokno aku gunakno mripat iki
Kanggo neruske kebahagiaanmu
Aku Ikhlas wes aku pamit

Yowes rapopo rasah digetuni
Cukup aku ngerti perjuanganku
Dadi esemmu ning uripmu

Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire
Kudu nompo loro iki
Tulong ojo koe ninggalke aku
Aku pengen ning sandingmu

Pancen iki dalane
Aku raiso nompo
Aku wis iso nerimo
Tapi aku sing ora lilo
Pengenmu kepie
Pengenku nyanding koe
Wes lalekke aku
Tak cobo nompo anane

Mungkin wis takdire
Kudu dikuatke
Nompo kenyataane
Aku ro koe
Pancen dudu jodone

BACA juga :  Download MP3 & Lirik Lagu Satu Hati Sampai Mati Mala Agatha

Download MP3 Vita Alvia – Aku Ikhlas AFTERSHINE – Live Koplo

No Comments
Post a comment