Lirik Lagu Syahiba Saufa – Salam Tresno

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Salam Tresno

Lirik Lagu Syahiba Saufa – Salam Tresno

Sumilir angin wengi kang tumetes
Annambaih kangen ku sangsoyo gedi
Titipen rindu iki sangsoyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe

Slirahmu siji tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning pati
Panyuwunku kanggo riko njogo tresno nisun
Sayang aku tulus tresno slirahmu

Tresno ra bakal ilyang
Kangen sangsoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu neng slirahmu

Download MP3 Syahiba Saufa – Salam Tresno

BACA juga :  Lirik Lagu BAEKHYUN 백현 '놀이공원 (Amusement Park)' Terjemahan Bahasa Inggris
No Comments
Post a comment