Syahiba Saufa - Pingin Nangis Tapi Isin | Ska Koplo
Syahiba Saufa - Pingin Nangis Tapi Isin | Ska Koplo (sumber:SigiJateng.id)

Lirik Lagu Syahiba Saufa – Pingin Nangis Tapi Isin | Ska Koplo

Lirik Lagu Pingin Nangis Tapi Isin

Syahiba Saufa

gede tresnoku, tulus kanggo sliramu
tegone mbok sio sio, sampek atiku loro
pepes awakku, ambruk cagak atiku
pengen nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin

yen tak rasakke jebule kok seje
rapodo karo manise ucape
opo kowe seneng yen ati iki kelaran
tresnoku tibak’e mbok gawe dolanan

kebangeten nggonmu nyikso atiku
wes kadung sayang, kowe malah ngilang

gede tresnoku, tulus kanggo sliramu
tegone mbok sio sio, sampek atiku loro
pepes awakku, ambruk cagak atiku
pingin nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin

kebangeten nggonmu nyikso atiku
wes kadung sayang, kowe malah ngilang

gede tresnoku, tulus kanggo sliramu
tegone mbok sio sio, sampek atiku loro
pepes awakku, ambruk cagak atiku
pingin nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin

gede tresnoku, tulus kanggo sliramu
tegone mbok sio sio, sampek atiku loro
pepes awakku, ambruk cagak atiku
pingin nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin

pingin nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin

Download Mp3 Syahiba Saufa – Pingin Nangis Tapi Isin | Ska Koplo

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Syahiba Saufa - Pingin Nangis Tapi Isin | Ska Koplo

Download Mp3 Syahiba Saufa – Pingin Nangis Tapi Isin | Ska Koplo

Dj Aku Ra Mundur Dek (Dj Acan Rimex) - Jatim Slow Bass

Download Mp3 Dj Aku Ra Mundur Dek (Dj Acan Rimex) – Jatim Slow Bass