Lirik Lagu Syahiba Saufa - LDR (Layang Dungo Restu)
Lirik Lagu Syahiba Saufa - LDR (Layang Dungo Restu)

Lirik Lagu Syahiba Saufa – LDR (Layang Dungo Restu)

Lirik Lagu Syahiba Saufa – LDR (Layang Dungo Restu)

Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
Soyo ngampet gede roso katresnanku
Snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale’ke
Tunggulahku dan jaga hatimu untukku
Donga’no aku karo restumu
Sabar ngenteni tekan baliku
Tak jogo roso kanggo awakmu
Semoga dirimu juga begitu
Reff:
Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki
Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku

Download MP3 Syahiba Saufa – LDR (Layang Dungo Restu)

BACA juga :  Download Lagu Dengarlah Matahariku Agnez Mo

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Download MP3 Syahiba Saufa - LDR (Layang Dungo Restu)

Download MP3 Syahiba Saufa – LDR (Layang Dungo Restu)

Download MP3 SATU HATI SAMPAI MATI - THOMAS ARYA COVER BY TRI SUAKA

Download MP3 SATU HATI SAMPAI MATI – THOMAS ARYA COVER BY TRI SUAKA