Lirik Lagu SAWANGEN – ESA RISTY

Download MP3 SAWANGEN - ESA RISTY (5.8 MB)

Lirik Sawangen

Esa Risty

opo aku kurang gati..
opo aku.. iki kurang sayang..
katone tresnomu ngambang..
katone atimu bimbang..

seng tak jaluk mung ngertine..
yen tresnoku.. mung karo kowe..
ora ono liyane..
ning atiku mung ono kowe..

Reff:
sawangen.. kae sawangen..
bulan ra kiro ninggalno bumine..
sawangen.. kae sawangen..

lintang ra kiro ninggalno langite..
koyo gatiku neng kowe
koyo sayangku neng kowe
selawase mung karo kowe..

opo aku kurang gati..
opo aku.. iki kurang sayang..
katone tresnomu ngambang..
katone atimu bimbang..

seng tak jaluk mung ngertine..
yen tresnoku.. mung karo kowe..
ora ono liyane..
ning atiku mung ono kowe..

Reff:
sawangen.. kae sawangen..
bulan ra kiro ninggalno bumine..
sawangen.. kae sawangen..
lintang ra kiro ninggalno langite..

koyo gatiku neng kowe
koyo sayangku neng kowe
selawase mung karo kowe..
sawangen.. kae sawangen..
bulan ra kiro ninggalno bumine..
sawangen.. kae sawangen..
lintang ra kiro ninggalno langite..

koyo gatiku neng kowe
sayangku neng kowe
selawase mung karo kowe..
koyo gatiku ning kowe
koyo sayangku ning kowe
selawase mung karo kowe..

Download MP3 SAWANGEN – ESA RISTY

BACA juga :  Download Mp3 Sunday Best | Surface - Versi Arab (Cover 3way Asiska)
No Comments
Post a comment