Sambate Ati - Pepeh SadBoy (Cover Woro Widowati)
Sambate Ati - Pepeh SadBoy (Cover Woro Widowati) - sumber:YouTube

Lirik Lagu Sambate Ati – Pepeh SadBoy (Cover Woro Widowati)

Lirik Lagu Sambate Ati

Pepeh SadBoy

Covered by Woro Widowati

Sabendino kowe kok ngelarani
Kebangetan gawe ajure ati
Ngobong perasaan iki
Mbek tego mblenjanji janji
Opo koyo ngene
Kowe seng tak tresnani

Kurang opo kabeh sing tak lakoni
Kurang opo karo tresnaku iki
Nelongso rasane ati
Tego tegone ngapusi
Loro ati iki
Sing wis mbok paringi

Cubo rungokno jerit
Jero ati iki
Kowe tak sayang
Tegane ninggal janji

Wes tak lakoni kabeh
Karep penjalukanmu
Kowe sing tak tresnani
Tego tegone mblenjani

Sambate ati wengi iki
Mergo kowe sing jalari
Nglarani ati
Biyen jarene janjimu
Tresnomu sing gede
Nyatane mbok tinggalne aku

Lorone ati wengi iki
Ngempeh eluh dadi bukti
Nglarani ati
Bukti lorone atiku
Ajure urepku
Amergo cintamu palsu

[Music]

Cubo rungokno jerit
Jero ati iki
Kowe tak sayang
Tegane ninggal janji

Wes tak lakoni kabeh
Karep penjalukanmu
Kowe sing tak tresnani
Tego tegone mblenjani

Sambate ati wengi iki
Mergo kowe sing jalari
Nglarani ati
Biyen jarene janjimu
Tresnomu sing gede
Nyatane mbok tinggalne aku

Lorone ati wengi iki
Ngempeh eluh dadi bukti
Nglarani ati
Bukti lorone atiku
Ajure urepku
Amergo cintamu palsu
Bukti lorone atiku
Ajure urepku amergo awakmu

Download Mp3 Sambate Ati – Pepeh SadBoy (Cover Woro Widowati)

4.5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Sambate Ati - Pepeh SadBoy (Cover Woro Widowati)

Download Mp3 Sambate Ati – Pepeh SadBoy (Cover Woro Widowati)

Lathi - Weird Genius ft. Sara Fajira (Cover by Missing Madeline)

Download Mp3 Lathi – Weird Genius ft. Sara Fajira (Cover by Missing Madeline)