Safira Inema - Pengen Nangis Tapi Isin | Dj Santuy
Safira Inema - Pengen Nangis Tapi Isin | Dj Santuy (sumber:YouTube)

Lirik Lagu Safira Inema – Pengen Nangis Tapi Isin

Lirik Lagu Pengen Nangis Tapi Isin

Safira Inema

gede tresnoku, tulus kanggo sliramu
tegone mbok sio sio, sampek atiku loro
pepes awakku, ambruk cagak atiku
pengen nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin

yen tak rasakke jebule kok seje
rapodo karo manise ucape
opo kowe seneng yen ati iki kelaran
tresnoku tibak’e mbok gawe dolanan

kebangeten nggonmu nyikso atiku
wes kadung sayang, kowe malah ngilang

gede tresnoku, tulus kanggo sliramu
tegone mbok sio sio, sampek atiku loro
pepes awakku, ambruk cagak atiku
pingin nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin

kebangeten nggonmu nyikso atiku
wes kadung sayang, kowe malah ngilang

gede tresnoku, tulus kanggo sliramu
tegone mbok sio sio, sampek atiku loro
pepes awakku, ambruk cagak atiku
pingin nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin

gede tresnoku, tulus kanggo sliramu
tegone mbok sio sio, sampek atiku loro
pepes awakku, ambruk cagak atiku
pingin nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin

pingin nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin

Download Mp3 Safira Inema – Pengen Nangis Tapi Isin | Dj Santuy

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Safira Inema - Pengen Nangis Tapi Isin | Dj Santuy

Download Mp3 Safira Inema – Pengen Nangis Tapi Isin | Dj Santuy

Tulus Hati Luhur Budi - Rhoma Irama feat. Rita Sugiarto

Download Mp3 Tulus Hati Luhur Budi – Rhoma Irama feat. Rita Sugiarto