Lirik Lagu Safira Inema - Ditinggal Pas Sayang Sayange
Lirik Lagu Safira Inema - Ditinggal Pas Sayang Sayange

Lirik Lagu Safira Inema – Ditinggal Pas Sayang Sayange

Lirik Lagu Safira Inema – Ditinggal Pas Sayang Sayange

Loro rasane ati, nganti ra biso lali
Tresno tulus songko ati dilarani
Kowe janji tresno tulus songko ati
Nyatane kowe gawe loro ati

Piye kabarmu sayang, opo kowe eling aku
Biyen sing mbok tinggal tanpo mesakne
Kowe ninggal aku pas sayang sayange
Lungamu ninggal tatu neng atiku

Tatu neng atiku loro rasane
Nganti koyo diiris iris rasane
Mergo naliko aku sayang sayange
Kowe mutus tresno cukup sakmene

Keronto ronto ati rasane
Koyo ra biso tak ibaratake
Amung mergo masalah sing sepele
Kowe nduwe tresno lliyane

Loro rasane ati, nganti ra biso lali
Tresno tulus songko ati dilarani
Kowe janji tresno tulus songko ati
Nyatane kowe gawe loro ati

Piye kabarmu sayang, opo kowe eling aku
Biyen sing mbok tinggal tanpo mesakne
Kowe ninggal aku pas sayang sayange
Lungamu ninggal tatu neng atiku

Tatu neng atiku loro rasane
Nganti koyo diiris iris rasane
Mergo naliko aku sayang sayange
Kore mutus tresno cukup sakmene

Keronto ronto ati rasane
Koyo ra biso tak ibaratake
Amung mergo masalah sing sepele
Kowe nduwe tresno liyane

Download MP3 Safira Inema – Ditinggal Pas Sayang Sayange

BACA juga :  Lirik Lagu Dengarlah Matahariku Agnez Mo

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Download MP3 Safira Inema - Ditinggal Pas Sayang Sayange

Download MP3 Safira Inema – Ditinggal Pas Sayang Sayange

Cara Bahagia Seketika

Cara Bahagia Seketika! Ini Rahasianya