Sadar Diri - Happy Asmara (Sewu siji sing purun nompo yen lakumu nggawe loro)
Sadar Diri - Happy Asmara (Sewu siji sing purun nompo yen lakumu nggawe loro) - sumber:YouTube

Lirik Lagu Sadar Diri – Happy Asmara (Sewu siji sing purun nompo yen lakumu nggawe loro)

Lirik Lagu Sadar Diri

Happy Asmara

Cen aku sing kleru nggugu omongan mu
Aku tak sing ngalah wes ora betah
yen tak terus teruke aku mung loro dewe
Cukup semene tak bubarke

Cen bener kandaku cen leres pikirku

Tekamu mung nglarani atiku
Ra bakal tak baleni opo maneh dadi siji
Cukup reti ben gusti sing mbiji

* Sok kowe bakal ngerti loro sing tak rasakke
Cukup semene ra tak teruske

Sewu siji sing purun nompo yen lakumu nggawe loro
Bolen baleni dolanan ati
Aku pancen ra sempurno ndue ku mung setia
Rasah nggetuni dinggo sadar diri

Download Mp3 Sadar Diri – Happy Asmara (Sewu siji sing purun nompo yen lakumu nggawe loro)

BACA juga :  Lirik Lagu Sepanjang Jalan Kenangan - The Rain

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Sadar Diri - Happy Asmara (Sewu siji sing purun nompo yen lakumu nggawe loro)

Download Mp3 Sadar Diri – Happy Asmara (Sewu siji sing purun nompo yen lakumu nggawe loro)

Lirik Lagu Sampai Tua Nanti Andmesh

Lirik Lagu Sampai Tua Nanti Andmesh