in

Lirik Lagu Ninggal Tatu – Happy Asmara

Ninggal Tatu - Happy Asmara
Ninggal Tatu - Happy Asmara (sumber:IKIBAPE)

Lirik Lagu Ninggal Tatu

Happy Asmara

roso rasaning kangenku
mung sliramu memanik ing atiku
prasetiaku tresno temuko patiku
cintaku hanyalah untukmu

roso rasaning tresnoku
ora ngiro jebol lamis sliramu
saben dino ngelarani batinku
lungomo tanpo pamit ninggal aku

ninggal tatu, sliramu ninggal tatu
tego tegone atimu gawe tatu
loro larane batinku
koyo kesekso selawas uripku

sesat udan gludok mongso ketigo
ora ngiro kancaku dadi sisehmu

roso rasaning kangenku
mung sliramu memanik ing atiku
prasetiaku tresno temuko patiku
cintaku hanyalah untukmu

roso rasaning tresnoku
ora ngiro jebol lamis sliramu
saben dino ngelarani batinku
lungomo tanpo pamit ninggal aku

ninggal tatu, sliramu ninggal tatu
tego tegone atimu gawe tatu
loro larane batinku
koyo kesekso selawas uripku

sesat udan gludok mongso ketigo
ora ngiro kancaku dadi sisehmu

ninggal tatu, sliramu ninggal tatu
tego tegone atimu gawe tatu
loro larane batinku
koyo kesekso selawas uripku

sesat udan gludok mongso ketigo
ora ngiro kancaku dadi sisehmu
ora ngiro kancaku dadi sisehmu

Download Mp3 Ninggal Tatu – Happy Asmara

Report

Written by Ikbal Rifki

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ninggal Tatu - Happy Asmara

Download Mp3 Ninggal Tatu – Happy Asmara

Sebatas Teman - Happy Asmara

Download Mp3 Sebatas Teman – Happy Asmara