Los Dol (Ska Version) - Cover by Dhevy Geranium
Los Dol (Ska Version) - Cover by Dhevy Geranium (sumber:YouTube)

Lirik Lagu Los Dol (Ska Version) – Cover by Dhevy Geranium

Lirik Lagu Los Dol (Ska Version)

Deny Caknan

Covered by Dhevy Geranium

Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an
cek paket datane, yen entek tak tukokne
tenan dik elingo yen mantan nakokne
iku ora rindu,
nanging kangen kringet bareng awakmu

tak gawe los dol blas aku ra rewel
nyanding sliramu sing angel disetel
tutuk – tutuk no chatingan karo wong liyo
rapopo, aku ra gelo,

kok tutup – tutupi, nomere mbok ganti
firasat ati angel di apusi
senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas
titeni, bakale ngerti

reff :

Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an
cek paket datane, yen entek tak tukokne
tenan dik elingo yen mantan nakokne
iku ora rindu,
nanging kangen kringet bareng awakmu

Download Mp3 Los Dol (Ska Version) – Cover by Dhevy Geranium

Tinggalkan Balasan

Los Dol (Ska Version) - Cover by Dhevy Geranium

Download Mp3 Los Dol (Ska Version) – Cover by Dhevy Geranium

Mudah Saja -Sheila On 7 (Cover Indah Anastasya) #JanganBaper

Download Mp3 Mudah Saja -Sheila On 7 (Cover Indah Anastasya) #JanganBaper