Los Dol | Deny Caknan - Kalia Siska ft. Ska 86 | DJ Kentrung
Los Dol | Deny Caknan - Kalia Siska ft. Ska 86 | DJ Kentrung (sumber:YouTube)

Lirik Lagu Los Dol | Deny Caknan – Kalia Siska ft. Ska 86 | DJ Kentrung

Lirik Lagu Los Dol

Deny Caknan 

Kalia Siska ft. Ska 86 | DJ Kentrung

Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an
cek paket datane, yen entek tak tukokne
tenan dik elingo yen mantan nakokne
iku ora rindu,
nanging kangen kringet bareng awakmu

tak gawe los dol blas aku ra rewel
nyanding sliramu sing angel disetel
tutuk – tutuk no chatingan karo wong liyo
rapopo, aku ra gelo,

kok tutup – tutupi, nomere mbok ganti
firasat ati angel di apusi
senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas
titeni, bakale ngerti

reff :
Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an
cek paket datane, yen entek tak tukokne
tenan dik elingo yen mantan nakokne
iku ora rindu,
nanging kangen kringet bareng awakmu

Download Mp3 Los Dol | Deny Caknan – Kalia Siska ft. Ska 86 | DJ Kentrung

BACA juga :  Download Lagu Dengarlah Matahariku Agnez Mo

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Los Dol | Deny Caknan - Kalia Siska ft. Ska 86 | DJ Kentrung

Download Mp3 Los Dol | Deny Caknan – Kalia Siska ft. Ska 86 | DJ Kentrung

Bondan Prakoso - Kabut

Download Mp3 Bondan Prakoso – Kabut