Lirik Lagu Los Dol – Deny Caknan (Cover ianyola)

Los Dol - Deny Caknan (Cover ianyola)

Lirik Lagu Los Dol

Deny Caknan

Cover ianyola

Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an
cek paket datane, yen entek tak tukokne
tenan dik elingo yen mantan nakokne
iku ora rindu,
nanging kangen kringet bareng awakmu

tak gawe los dol blas aku ra rewel
nyanding sliramu sing angel disetel
tutuk – tutuk no chatingan karo wong liyo
rapopo, aku ra gelo,

kok tutup – tutupi, nomere mbok ganti
firasat ati angel di apusi
senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas
titeni, bakale ngerti

reff :
Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an
cek paket datane, yen entek tak tukokne
tenan dik elingo yen mantan nakokne
iku ora rindu,
nanging kangen kringet bareng awakmu

Download Mp3 Los Dol – Deny Caknan (Cover ianyola)

BACA juga :  Download MP3 Kau Udara Bagiku - NOAH
No Comments
Post a comment