Lirik Lagu Lemah Teles

Lirik Lagu Lemah Teles

Lirik Lagu Lemah Teles merupakan lagu original Vicky Prasetyo. Lagu ini kemudian dibawakan kembali oleh penyanyi dangdut yang populer di Youtube Esa Risty dan Yeni Inka.

Lirik Lagu Lemah Teles

Jujur ati iki loro

Durung biso nompo kenyataan

Tanduran sing wes tak sirami

Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan

Biyen janj bareng bareng

Ngrasakne susah lan seneng

Lirik Lagu Lemah Teles 2

Lirik Lagu Lemah Teles 2

Saiki kowe medetke angen angen

Tak kuatne ati yen kudu kelangan

Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi

Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo

Yen kowe wes ra tresno ngomongo jo trus lungo

Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales

Jujur ati iki loro

Durung biso nompo kenyataan

Tanduran sing wes tak sirami

Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan

Biyen janj bareng bareng

Ngrasakne susah lan seneng

Saiki kowe medetke angen angen

Tak kuatne ati yen kudu kelangan

Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi

Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo

Yen kowe wes ra tresno ngomongo jo trus lungo

Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales

Download Lagu Lemah Teles

BACA juga :  Lirik Lagu If You're Happy Cedarmont Kids
No Comments
Post a comment