Layang Kangen - Didi Kempot feat. Deny Caknan
Layang Kangen - Didi Kempot feat. Deny Caknan (sumber:YouTube)

Lirik Lagu Layang Kangen – Didi Kempot feat. Deny Caknan

Lirik Lagu Layang Kangen

Didi Kempot feat. Deny Caknan

Layangmu tak tompo wingi kuwi
Wes tak woco opo karepe atimu
Trenyuh ati iki moco tulisanmu
Ora kroso netes eluh neng pipiku

Umpomo tanganku dadi suwiwi
Iki ugo aku mesti enggal bali
Ning kepiye maneh mergo kahananku
Cah ayu entenono tekanku

Ora maido sopo wong sing ora kangen
Adoh bojo arep turu angel merem
Ora maido sopo wong sing ora trenyuh
Ora kepethuk sak wetoro pengen weruh
Percoyo aku, kuatno atimu
Cah ayu, entenono tekaku

Umpomo tanganku dadi
Suwiwi
Iki ugo aku mesti enggal bali
Ning kepiye maneh mergo
Kahananku
Cah ayu entenono tekaku

Ora maido sopo wong sing
Ora kangen
Adoh bojo arep turu angel
Merem
Ora maido sopo wong sing
Ora trenyuh
Ora kepethuk sak wetoro
Pengen weruh
Percoyo aku, kuatno atimu
Cah ayu, entenono tekaku
Cah ayu, entenono tekaku

Download Mp3 Layang Kangen – Didi Kempot feat. Deny Caknan

BACA juga :  Download Lagu Dengarlah Matahariku Agnez Mo

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Layang Kangen - Didi Kempot feat. Deny Caknan

Download Mp3 Layang Kangen – Didi Kempot feat. Deny Caknan

Ajur Mumur - Guyon Waton

Download Mp3 Ajur Mumur – Guyon Waton