Lirik Lagu Kagem Ibu – Didi Kempot

Kagem Ibu - Didi Kempot

Lirik Lagu Kagem Ibu

Didi Kempot

Ibu.. beninge koyo wudhu
Sing nentremke atiku
Sak ben eling kabeh ngendikamu..
Ibu.. ora lali nyuwunku
Impenono aku..

senajan sedelok j’roning kangenku
Oh ibu, wis kepenak panggonmu
Sedoyo mung nenggo waktu

Reff:

Ning angan-anganku
Tak gegem welingmu
Tak ugemi nganti seprene
Ora lali
Saben wayah bengi
Soyo ceto ngendikmu
Ngelingake pungkasan
Ketemu ibu..

Ibu.. beninge koyo wudhu
Sing nentremke atiku
Sak ben eling kabeh ngendikamu..
Ibu.. ora lali nyuwunku
Impenono aku..

senajan sedelok j’roning kangenku
Oh ibu, wis kepenak panggonmu
Sedoyo mung nenggo waktu

Reff:
Ning angan-anganku
Tak gegem welingmu
Tak ugemi nganti seprene
Ora lali
Saben wayah bengi
Soyo ceto ngendikmu
Ngelingake pungkasan
Ketemu ibu
Ngelingake pungkasan
Ketemu ibu..

Download Mp3 Kagem Ibu – Didi Kempot 

BACA juga :  Download Mp3 Kembali Fitrah (Medley) - Keluarga Nahla
No Comments
Post a comment