HAPPY ASMARA - MANDEK NANGIS
HAPPY ASMARA - MANDEK NANGIS

Lirik Lagu HAPPY ASMARA – MANDEK NANGIS

Lirik Lagu HAPPY ASMARA – MANDEK NANGIS

Banyu moto uwes asat
Krono mikir kowe minggat
Banyu moto uwes gugur
Kerono kowe uwes mundur
Marang janjimu ning aku

Pingin tak lalekke kenangan ro kowe
Nanging kok angel rasane
Aku kudu piye carane ninggalke kowe
Opo saking gedine katresnanku

Aku kudu biso nglaleke rupane
Supoyo moto iki biso mandek nangis
Kesel atiku krono korban janji manismu
Mendung ning ati Dadi saksi kowe mblenjani

Banyu moto uwes asat
Krono mikir kowe minggat
Banyu moto uwes gugur
Krono kowe uwes mundur
Marang janjimu ning aku

Mendung ning ati dadi saksi
Kowe ninggalke aku
Mendung ning ati dadi saksi
Kowe ninggalke aku

Download MP3 HAPPY ASMARA – MANDEK NANGIS

BACA juga :  Lirik Lagu Next Level Aespa

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

HAPPY ASMARA - MANDEK NANGIS

Download MP3 HAPPY ASMARA – MANDEK NANGIS

Download MP3 At My Worst - Pink Sweat$

Download MP3 At My Worst – Pink Sweat$