Happy Asmara - Ditinggal Pas Sayang Sayange
Happy Asmara - Ditinggal Pas Sayang Sayange (sumber:wow.tribunnews.com)

Lirik Lagu Happy Asmara – Ditinggal Pas Sayang Sayange

Lirik Lagu Ditinggal Pas Sayang Sayange

Happy Asmara 

Loro rasane ati nganti ra biso lali
Tresno tulus songko ati di laraniti
Kowe janji tresno tulus songko ati
Nyatane kowe nggawe loro ati

Piye kabarmu sayang opo kowe eling aku
Biyen sing mbok tinggal tanpo mesakne
Kowe ninggal aku pas sayang sayange

Lungamu ninggal tatu ning atiku

Tatu ning atiku loro rasane
Nganti koyo di iris-iris rasane
Mergo naliko aku sayang sayange
Kowe mutus tresno cukup sakmene

Keronto ronto ati rasane
Koyo ra biso tak ibaratake
Amung mergo masalah sing sepele
Kowe nduwe tresno liyane

Piye kabarmu sayang opo kowe eling aku
Biyen sing mbok tinggal tanpo mesakne
Kowe ninggal aku pas sayang sayange
Lungamu ninggal tatu ning atiku

Tatu ning atiku loro rasane
Nganti koyo di iris-iris rasane
Mergo naliko aku sayang sayange
Kowe mutus tresno cukup sakmene

Keronto ronto ati rasane
Koyo ra biso tak ibaratake
Amung mergo masalah sing sepele
Kowe nduwe tresno liyane

Keronto ronto ati rasane
Koyo ra biso tak ibaratake
Amung mergo masalah sing sepele
Kowe nduwe tresno liyane

Download Mp3 Happy Asmara – Ditinggal Pas Sayang Sayange

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Happy Asmara - Ditinggal Pas Sayang Sayange

Download Mp3 Happy Asmara – Ditinggal Pas Sayang Sayange

Nella Kharisma - Ditinggal Pas Sayang Sayange

Download Mp3 Nella Kharisma – Ditinggal Pas Sayang Sayange