Lirik Lagu Happy Asmara – Dewe Wani

Happy Asmara - Dewe Wani
Happy Asmara - Dewe Wani

Lirik Lagu Dewe Wani

Happy Asmara

bingung aku kudu piye
merjuangke kowe sing pasti akhire
amung pepisahan
mergo sadar aku iki sopo
ora duwe opo opo

tenan opo sing tak roso
kepenggak wongtuomu ora setuju
dewe bebarengan
mergo ngerti aku iki sopo
ora duwe opo opo

umpomo di teruske malah aku loro dewe
yen tak iklaske aku iseh sayang

selawase sliramu neng ati
senadyan aku iki ngerti ora iso dadi siji
tak lakoni kanthi kuat ati
siso uripku iki tak pasrahke marang gusti
aku dewe wani

umpomo di teruske malah aku loro dewe
yen tak iklaske aku iseh sayang

selawase sliramu neng ati
senadyan aku iki ngerti ora iso dadi siji
tak lakoni kanthi kuat ati
siso uripku iki tak pasrahke marang gusti

selawase sliramu neng ati
senadyan aku iki ngerti ora iso dadi siji
tak lakoni kanthi kuat ati
siso uripku iki tak pasrahke marang gusti
aku dewe wani aku dewe wani aku dewe wani
aku dewe wani aku dewe wani

Download Mp3 Happy Asmara – Dewe Wani