Lirik Lagu HAPPY ASMARA – ANGIN DALU

Lirik Lagu HAPPY ASMARA - ANGIN DALU

Lirik Lagu HAPPY ASMARA – ANGIN DALU

Duwe Ku Mung Roso Tresno

Duwe Ku Mung Roso Sayang

Nganti nyawaku ninggalke rogo

Rosoku ora ilang

 

Tresno neng jero dodo

Seng tak jaluk imbangono

Masio aku ra sugeh bondo

Moh yen digawae loro

 

Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu

Ora ono liyane seng neng atiku

Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku

Ademe angin dalu dadi saksi bisu

Tresno neng jero dodo

Seng tak jaluk imbangono

Masio aku ra sugeh bondo

Moh yen digawae loro

 

Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu

Ora ono liyane seng neng atiku

Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku

Ademe angin dalu dadi saksi bisu

 

Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu

Ora ono liyane seng neng atiku

Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku

Ademe angin dalu dadi saksi bisu

Ademe angin dalu dadi saksi bisu

Download MP3 HAPPY ASMARA – ANGIN DALU

BACA juga :  Tri Suaka Tetap Disini | Download MP3 & Lirik Lagu
No Comments
Post a comment