Lirik Lagu Guyon Waton – Pisah

Guyon Waton - Pisah
Guyon Waton - Pisah (sumber:Tribunnews)

Lirik Lagu Pisah

Guyon Waton 

Kowe sing ono ning atiku

Teko tanpo tak kiro

Ning tengah ati sing wis dadi siji

 

Abot ninggalke tresnoku

Tanpo ngerti

Opo sebab lan kesalahanku

 

Tekan saiki aku ora iso lali

Lagumu sing nggawe bungah ing ati

Sumilire angin tengah wengi

Sing nggawe tentrem ning njero ati

Aku kudu nrimo

Aku karo kowe pancen ora iso

 

Nanging awak dewe Kudu iso nompo

Nompo kahanan sing Raiso di peksake

 

Netes banyu moto

Nggawe loro ning njero dodo

Ati iki iseh tresno

Kepekso pisah mergo wong tuwo

 

Dudu salahku karo kowe

Kahanan mekso koyo ngene

Mugo kowe bahagia karo wong liyo

Sing luwih soko aku

 

Tekan saiki aku ora iso lali

Lagumu sing nggawe bungah ing ati

Sumilire angin tengah wengi

Sing nggawe tentrem ning njero ati

Aku kudu nrimo

Aku karo kowe pancen ora iso

 

Netes banyu moto

Nggawe loro ning njero dodo

Ati iki iseh tresno

Kepekso pisah mergo wong tuwo

 

Dudu salahku karo kowe

Kahanan mekso koyo ngene

Mugo kowe bahagia karo wong liyo

Sing luwih soko aku

Karo wong liyo

Sing luwih soko aku

Karo wong liyo

Sing mungkin dudu aku

Download Mp3 Guyon Waton – Pisah