Lirik Lagu Gelo – Didi Kempot

Gelo - Didi Kempot

Lirik Lagu Gelo

Didi Kempot

Neng ngendi nggonku nggoleki
Mung abote kepingin ketemu
Senajan adoh tak parani
Mung nuruti kekareping ati

Bareng saiki ketemu
Kowe lungo ninggalne aku
Koyo sing nyendal atiku
Luh tumetes nelesi pipiku

Yen pancene wis ra tresno
Mbok yo kondo, kondo sing prasetyo
Ojo gawe gelo ati
Aku ora bakal nggondeli

Koyo ngene lelakonku
Mbiyen ngopo kok ndadak ketemu
Yen pancene di tinggalne
Gawe gelo ati sak lawase

Yen pancene wis ra tresno
Mbok yo kondo, kondo sing prasetyo
Ojo gawe gelo ati
Aku ora bakal nggondeli

Neng ngendi nggonku nggoleki
Mung abote kepingin ketemu
Senajan adoh tak parani
Mung nuruti kekareping ati

Bareng saiki ketemu
Kowe lungo ninggalne aku
Koyo sing nyendal atiku
Luh tumetes nelesi pipiku

Download Mp3 Gelo – Didi Kempot

BACA juga :  Lirik Lagu Tamba Teka Lara Lunga - Didi Kempot
No Comments
Post a comment