Lirik Lagu Esa Risty – Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi) | Koplo Version

Download MP3 Esa Risty - Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi) | Koplo Version

Lirik Lagu Cidro 2

Panas Panase Srengenge Kuwi

Esa Risty

Durung nganti garing
Catu sing ning atiku
Tego-tegone sliramu
Nambahi loro batinku

Aku ora percoyo
Nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto
Yen sliramu kuwi cidro

Panas-panase srengenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging seh panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Reff :

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku keloro-loro
Ra bakal awakku iki
Bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Snajan loro neng njero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Download MP3 Esa Risty – Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi) | Koplo Version

BACA juga :  Lirik Lagu GFRIEND YUJU - Dynamite
No Comments
Post a comment