Lirik Lagu Esa Risti - Lungo'O
Lirik Lagu Esa Risti - Lungo'O

Lirik Lagu Esa Risti – Lungo’O

Lirik Lagu Esa Risti – Lungo’O

Aku wes lilo, uwes iso nompo
Yen lungamu mergo wong liyo.

Opo iseh kelingan koe ro aku
Seng tau ngancani susah senangmu
Nanging opo kenyataan
Koe ngelarani ati iki
Kabeh janji manismu ora ono bukti.

Aku ramekso koe dadi jodoku
Seng tak jalok tulus seko atimu
Nek pancen sliramu kui
Tulus tresno karo aku
Ra bakal lungani aku
Mergo kurangku.

Nggo ngopo aku nggondeli
Dinggo ngopo aku nggetuni
Jodoh lan rejeki
Neng tangane gusti.

Lungo’O yen pancen kowe ora tresno
Timbang neng kene jebule mung kepekso
Aku wes lilo, uwes iso nompo
Yen lungamu mergo wong liyo.

Aku ramekso koe dadi jodoku
Seng tak jalok tulus seko atimu
Nek pancen sliramu kui
Tulus tresno karo aku
Ra bakal lungani aku
Mergo kurangku.

Nggo ngopo aku nggondeli
Dinggo ngopo aku nggetuni
Jodoh lan rejeki
Neng tangane gusti.

Lungo’O yen pancen kowe ora tresno
Timbang neng kene jebule mung kepekso
Aku wes lilo, uwes iso nompo
Yen lungamu mergo wong liyo.

Download MP3 Esa Risti – Lungo’O

BACA juga :  Download Lagu Dengarlah Matahariku Agnez Mo

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Download MP3 Esa Risti - Lungo'O

Download MP3 Esa Risti – Lungo’O

Download MP3 Esa Risty - Pergi Hilang Dan Lupakan

Download MP3 Esa Risty – Pergi Hilang Dan Lupakan