Dj Aku Ra Mundur Dek (Dj Acan Rimex) - Jatim Slow Bass
Dj Aku Ra Mundur Dek (Dj Acan Rimex) - Jatim Slow Bass - sumber:Substack

Lirik Lagu Dj Aku Ra Mundur Dek (Dj Acan Rimex) – Jatim Slow Bass

Lirik Lagu Dj Aku Ra Mundur Dek

Dj Acan Rimex

Jatim Slow Bass

mas.. aku pingin cerito
tentang kita berdua
wong tuoku ora setuju
yen kowe lan aku bersatu..

kondomu marang aku
kuwe bakal berjuang
pengengatku marang sliramu
ojo sampek.. salah dalan

Reff :

aku ra mundur dik
teguh atimu
masio sandaya
ra ngerestuiku

koyo tepung kanji
nong nduwur mejo
yen Gusti ngrestui
wong tuo biso opo..

genggemen tanganku
kalau kamu ragu
optimis wae
Gusti mboten sare..

Musik :

kondomu marang aku
kuwe bakal berjuang
pengengatku marang sliramu
ojo sampek.. salah dalan..

Reff :

aku ra mundur dik
teguh atimu
masio sandaya
ra ngerestuiku..

koyo tepung kanji
nong nduwur mejo
yen Gusti ngrestui
wong tuo biso opo

aku ra mundur dik
teguh atimu
masio sandaya
ra ngerestuiku

koyo tepung kanji
nong nduwur mejo
yen Gusti ngrestui
wong tuo biso opo

genggemen tanganku
kalau kamu ragu
optimis wae
Gusti mboten sare

genggemen tanganku
kalau kamu ragu
optimis wae
Gusti mboten sare

Download Mp3 Dj Aku Ra Mundur Dek (Dj Acan Rimex) – Jatim Slow Bass

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Dj Aku Ra Mundur Dek (Dj Acan Rimex) - Jatim Slow Bass

Download Mp3 Dj Aku Ra Mundur Dek (Dj Acan Rimex) – Jatim Slow Bass

Lirik Lagu Calon Bojo – Atta Halilintar