Lirik Lagu Cidro 2 – Yeni Inka – ADELLA | Panas Panase Srengenge Kuwi

Download MP3 Cidro 2 - Yeni Inka - ADELLA | Panas Panase Srengenge Kuwi
Download MP3 Cidro 2 - Yeni Inka - ADELLA | Panas Panase Srengenge Kuwi

Lirik Lagu Cidro 2

Yeni Inka

Adella

Durung nganti garing catu sing ning atiku
Tego – tegone sliramu nambahi loro bathinku

Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro

Panas – panase serngenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging isih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku leloro – loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro

Panas – panase serngenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging isih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku keloro – loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Download MP3 Cidro 2 – Yeni Inka – ADELLA | Panas Panase Srengenge Kuwi

Eden Pemalang
D.O.P / Travel Filmmaker