Banyu Moto - Syahiba Saufa | Dj Kentrung
Banyu Moto - Syahiba Saufa | Dj Kentrung (sumber:YouTube)

Lirik Lagu Banyu Moto – Syahiba Saufa | Dj Kentrung

Lirik Lagu Banyu Moto

Syahiba Saufa

Tembang iki tak gawe
Mung kanggo kowe
Sing paling tak tenani
Nganti saiki

Tumetese banyu moto iki
Sing dadi saksi
Sumpah lan janji
Sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah nggegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Tumetese banyu moto iki
Sing dadi saksi
Sumpah lan janji
Sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Download Mp3 Banyu Moto – Syahiba Saufa | Dj Kentrung

BACA juga :  Download Lagu Dengarlah Matahariku Agnez Mo

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Banyu Moto - Syahiba Saufa | Dj Kentrung

Download Mp3 Banyu Moto – Syahiba Saufa | Dj Kentrung

Ku Puja Puja - Happy Asmara

Download Mp3 Ku Puja Puja – Happy Asmara