Lirik Lagu Ati Sing Liyo Happy Asmara | Mung Siji Penjalukku

Lirik Lagu Ati Sing Liyo Happy Asmara
Lirik Lagu Ati Sing Liyo Happy Asmara

Lirik Lagu Ati Sing Liyo

Happy Asmara

Pancen iki duduk dalane

Aku lan sliramu wes duduk jodone

Tak tompo kanti ikhlas atiku

We medot tresno mergo ati sing liyo

Kadung jeru nandes atiku

Tresno sing tak roso Karo sliramu

Padang langit iki Malih dadi mego mendung

Tangise ati ra biso ketulung

Ilang wes ilang kari kenangan

We medot tresnoku demi dek e sing mok sayang

 

Reff:

Mung siji penjaluk ku

We jo sampek lali

Karo aku sing tau bahagia ro dirimu

Kabeh perjuanganku ora mbok regani

Tunggunen karmamu yang menanti saat nanti

Netes iluh ning pipiku

Sing deres mili iki

Mergo atimu wes di gawe ayem karo wong liyo

Sing tak karepake mugo kowe biso bahagia karo dek’e

Download MP3 Ati Sing Liyo Happy Asmara