Ati Dudu Wesi - Didi Kempot feat. Happy Asmara
Ati Dudu Wesi - Didi Kempot feat. Happy Asmara (sumber:jpnn.com)

Lirik lagu Ati Dudu Wesi – Didi Kempot feat. Happy Asmara

Lirik lagu Ati Dudu Wes

Didi Kempot feat. Happy Asmara

ojo sak penakmu kowe ngelarani
ojo sak gampangmu kowe ngobral janji
nanging nyatane tresnomu kui
ra tulus suci

wes tak perjuangke sing mbok karepke
ning nyatane tresno kok anggep raono
aku iso lungo yen mbok sio sio
timbang soyo loro

Reff :
ati iki dudu seko wesi
sek raiso saben dino mbok larani
keloro loro ning njero dodo
nambah perih ning ati

ati iki dudu seko watu
sek raiso mbendino mbok gawe tatu
tulung lereno timbang soyo ajur
aku tak terimo mundur

Musik :

ojo sak penakmu kowe ngelarani
nanging nyatane tresnomu kui
ra tulus suci
wes tak perjuangke sing mbok karepke
ning nyatane tresno kok anggep raono
aku iso lungo yen mbok sio sio
timbang soyo loro

Reff :

ati iki dudu seko wesi
sek raiso saben dino mbok larani
keloro loro ning njero dodo
nambah perih ning ati

ati iki dudu seko watu
sek raiso mbendino mbok gawe tatu
tulung lereno timbang soyo ajur
aku tak terimo mundur

Download Mp3 Ati Dudu Wesi – Didi Kempot feat. Happy Asmara

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ati Dudu Wesi - Didi Kempot feat. Happy Asmara

Download Mp3 Ati Dudu Wesi – Didi Kempot feat. Happy Asmara

Eight - IU feat. Suga BTS

Download Mp3 Eight – IU feat. Suga BTS